Nektek hogy telik a szenteste? 🎄
6:
A legelsők, akik a pokol legmélyebb bugyraiban fognak elevenen elégni, azok, akik béna szóvicceket sütnek el.
Jól telik, jót ettünk, most fekszünk, holnap megint jól beeszünk, aztán megint fekszünk és így fog menni január másodikáig. Nem érdekel a drága ajándék meg a rongyrázás, mindennél többet ér az, hogy még egy hétig semmit nem kell csinálni.
Anyám gürizik/ett egész nap, és csak tőlem kap köszönömöt meg segítséget, ok nem mintha én szent lennék. A két bátyám még ennyire sem képes, csak húzzák a szájukat mindenre.
De köszönöm Kérdező, lassan én is bontok valami piát. :D
Ülök és bambulok, gondolkodok. Próbálom meggyőzni a lelkemet, hogy örüljek annak, ami van, hiszen idén senkitől nem kértem ajándékot, még is kaptam. Az viszont beárnyékol, hogy tesóm megkapta azt, amire én évek óta vágyom... Nem vagyok már gyerek, igyekszek örülni ennek is és az ő örömének is, de így egy kicsit nehéz. Nehezen tudtam és tudom leplezni a csalódottságomat, ami úrrá lett rajtam. Megtudom venni szerencsére magamnak is, ahogy ő is, nem erről van szó, csak a huszonix év alatt sosem tapasztaltam akkora különbséget a kettőnket megillető "figyelemből" a szüleinktől, mint idén karácsonykor és ez nem esik jól. Nagyon nem, dehát ez van.
Vagyis az ebből fakadó gondolataimon merengek most éppen egyedül.
Mindenki elvonult, a mai vendég áradatnak és karácsonyozásnak vége.
Nem szeretem az ünnepeket. Ma mèg vàsàroltam dèlutàn itthon vagyok. Netezem, ettem, tvzek, telefonalok ès lassan alszom. Holnap elmennek fürdőbe bár ha sokan lesznek akkor maradok inkabb. Remélem gyorsan vége lesz, mert nem szeretem a karácsonyt. Ajándék nálunk nem volt a fa alatt, előzetesen ajándékoztam meg magam cipővel/farmerrel/ pénztárcával már leárazva. Annak örülök hogy egészséges vagyok, a szereteim is azok. Van meleg és nem a fagyba fagyos kódok kinn és van mit ennem. Talán ez fontosabb mint egy ajándék.
26/N
Köszönöm kérdésed:) Boldog Karácsonyt mindenkinek !:)
+ Remêlem eljutott a Mikulásgyáras ajándékom egy kisgyerekhez és őrült is neki, örültem hogy tudtam adni a tartós élelmiszergyüjtésbe és pénzzel is támogattam még ha kevêssel is az ételosztást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!