Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem lép odébb akkor miért...

Ha nem lép odébb akkor miért van megsértődve ha úgymond leütközöm?

Figyelt kérdés
190 cm magas vagyok 95 kilóval,szóval nem akarom elhinni hogy nem veszi észre hogy jövök vele szembe a járdán. Én az út egyik oldalán mentem,nem az út közepén vele ellentétben,de ő mégis úgy gondolta hogy nekem kellett volna mégjobban lehúzódnom. És ezt úgy élte meg hogy én neki mentem holott egyenesen sétáltam az egyik oldalon míg ő nem hagyott nekem elég helyet és amikor ütköztünk lepattant. Miért ő volt megsértődve?
2016. nov. 30. 15:01
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Mert csak tahó dolog nekimenni a szembejövőnek, függetlenül attól, hogy ő volt a "te" sávodban. Valószínűleg nem dominálni akart, csak elgondolkodott, talán épp valami szörnyűség történt vele, erre még fel is borítják őt a járdán. A jövőben mi lenne, ha nem mennél neki szándékosan senkinek, de hogy ne is érezd magad áldozatnak, egyszerűen csak állj meg 2 másodpercre. Ha úgy is neked megy, akkor az már tényleg az ő hibája és baja, de valószínűleg az utolsó pillanatban észbekap és kikerül. És még elnézést is fog kérni, amiért feltartott. Legalábbis én mindig ezt a módszert alkalmazom a leszorítósdinál, és eddig még mindig mindenki kikerült, sokan pedig feleszmélve odanyögték, hogy "bocs".
2016. nov. 30. 15:07
 2/7 anonim ***** válasza:
merrt a súlyod miatt te vagy az "alacsonyabrendű". azért. nem fikázlak. ez a közfelfogás manapság....sajna
2016. nov. 30. 15:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Mint mikor a Ladát letúrja az útról a Ferrari.
2016. nov. 30. 15:44
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert a hülyék mindenen elkezdenek hisztizni,ami abszolút az ő hibájuk.

Kedvencem mikor a kb fél méter átmérőjű ajtó közepében találja ki két evolúciós rükverc ,hogy ők ketten csak és kizárólag abban a szent ajtóban tudják megbeszélni melyikőjüknek mi volt aznap az ebédje, vagy hogy a rossmanba vagy a dm-be menjenek szempillaspirált venni...

Ilyenkor már nem is kérek elnézést,ha levállazom levállazom,ha az oldaltáskám kiveri a kezéből a kávét hát kiveri.

Nagyon unalmas már hogy gyakorlatilag légneművé kéne válnia annak aki egy utcán,folyosón,vagy ajtón akar keresztülmenni,de valami elvarázsolt saját világában éldegélő idióta mindig ignorálja hogy másokra is kéne figyelnie.

Ugyan ez van tömegközlekedésen,ugyan ez van minden zsúfoltabb helyen.

Milyen egyszerű is lenne az élet ha az emberek nem az ajtóban,a lépcső közepén,vagy éppen a járda közepén találnák ki hogy ők most lemennek alfába ,és elfeledkeznek arról hogy a gyalogosforgalom közepén vannak.

Remélem az ilyenek egyszer majd kocsival is a vasúti átkelőnél fognak bealudni,és majd felébreszti őket a 1700 tonnás tehervonat....

2016. nov. 30. 17:38
 5/7 Someone Alone ***** válasza:
#4, egészen addig egyetértettem veled, amíg ezt le nem írtad: Remélem az ilyenek egyszer majd kocsival is a vasúti átkelőnél fognak bealudni,és majd felébreszti őket a 1700 tonnás tehervonat....
2016. nov. 30. 18:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Én egyetértek a #4-es válaszolóval. Persze az utolsó mondatával nem,de gondolom ő is azt akarta éreztetni hogy az ilyen embereknek nincs helyük a társadalomban,csak túl agresszíven fogalmazta meg. És valóban nagyon unalmas hogy ha valaki megáll beszélgetni az ajtó közepébe és azt gondolja hogy ez a normális,arra nem is gondol hogy ott közlekednek az emberek. Ha ő nem gondol erre,akkor én sem próbálom meg kikerülni,aztán ha ő lesz felháborodva akkor nem fogok magyarázkodni hogy mire találták fel a bejáratiajtókat.
2016. dec. 1. 07:07
 7/7 Someone Alone ***** válasza:
Nekem csak az utolsó mondata nem tetszett. Az az előttiekkel egyetértek.
2016. dec. 2. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!