Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Egy kicsit kínos helyzet állt...

Egy kicsit kínos helyzet állt elő, vagy legalábbis állhat elő. Egy új társaságba szeretnék csatlakozni, de?

Figyelt kérdés

Szóval a sztori előzménye.

19 éves srác vagyok,most kerültem új koleszba.

Már eddig is untam hog folyamatosan egyedül vagyok minden téren,most itt van ez a saccper 150 fős kolesz,adja magát a helyzet hogy barátkozzak.

A helyzet annyi hogy nincs olyan élethelyzet igazán amivel valami társasági programba be tudnék kapcsolódni,és rögtön közös érdeklődésű,hasonló gondolkodású embereket találjak.

Viszont szóba keveredtem egy kisebb kolesz előtt cigiző társasággal.

Egyáltalán nem az én stílusomhoz tartoztak,a gondolkodásuk is fényévekre van az enyémtől,és hát tizenévesen az a mínusz 3 év feltűnik. Szóval egy tipikus züllős kiskamasz bandával leálltam beszélgetni. Annyi közös pont volt hogy én metálos vagyok,a társaságból 2 csaj meg rocker.

That's all.

Azonban arra kezdtem gondolni hogy mi van ha kicsit félreteszem az agyamat ami eddig is csak elszigetelt az emberektől,és elkezdek egy olyan csoporttal dumálni amihez semmi közöm. Ha ők mondhatni már legalább ismerősi szintre kerültek,akkor megnyílik a lehetőség a kolesz többi csoportjával való kapcsolatra. Igazából mondhatni ugródeszkának kellenének,hogy megismerjek új arcokat, és ők is engem. Ne pedig csak az a magányos,metálos srác legyek,akit néha látni a folyosón.

Ja,nem szép,de ennél jobb nem jutott eszembe.

Szerencsére tudok huzamosan szerepeket játszani,csak épp nem élvezem.

Szerintetek valami hátulütője lehet ennek?

2016. nov. 29. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:

A barátság kölcsönös szimpátián,közös érdeklődési körön alapuló, bizalmi kapcsolat.

Ha ilyet nem találsz, a többi csak időpazarlás.

Ráadásul míg ezekkel töltöd az időt, elkerülhetnek olyan lehetőségek, amik igazán testhezállóak lennének számodra.

Nem mellesleg - és most magamból indulok ki - akiket rendszeresen nívótlan társasággal látnak, azt azokkal azonosítják.

Nem véletlen a mondás, "Madarat tolláról, ...'

2016. nov. 29. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Miért kell feltétlenül valahová csapódnod? Járd a magad útját!
2016. nov. 29. 11:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Szia! szerintem ne állj le nálad fiatalabb kiskamaszokkal, mert nem fogod élvezni a társaságukat, és téged is degradál, ha ilyenekkel állsz le. értem, hogy ugródeszkának akarod használni őket, de szerintem fordítva fog elsülni a helyzet: pontosan azért nem biztos, hogy szimpi leszel másoknak, mert ilyen tipikus kis buta kamaszokkal leállsz, és velük fognak azonosítani, holott te értelmesebb vagy. Attól még lehet köszönni nekik, csak ne sokat mutatkozz velük, mert ciki lesz, aztán velük ragadsz, nem lesz ugródeszka:) De amúgy értem a problémád lényegét, nincs olyan aki amúgy valóban szimpi így első megfigyelésre? vagy esetleg egy helyes lány, aki tetszene?
2016. nov. 29. 14:56
 4/8 A kérdező kommentje:

kedves kettes.

Amikor már 3 éve "járod a magad útját" és nincsen senki a közeledben,nincsenek barátaid,nincsenek emberi kapcsolataid ,és örülsz ha egy távolabbi ismerőssel 3 hónap után tudsz találkozni mert mondjuk hosszú hétvége van,akkor a tököd kilesz már a "magad útjából".

Lehet hogy így első ránézésre valóban inkább magányos farkas akar lenni a ember,és mintegy felsőbb síkon mozgó lényként elszeparálja magát a társadalomtól,de ez hosszú távon borzasztóan depresszív és lélekölő.

Amikor azt látom hogy a korosztályom akár gyerekes,akár felnőttes módon,de élvezi az életét,nekem meg nincsen semmim a ki###ott nagy büszkeségemen,és intellektusomon kívül,akkor elgondolkozom. Miért szivassam magamat? szupernaturális entitás ami majd halálom után ítélkezni fog rólam,és végigszemléli az önsanyargató,aszketizáló életmódomat.Nem fogok semmi kitüntetést,elismerést,vagy jutalmat kapni azért mert megfosztottam magam minden primitív,de élvezetes dologtól,vagy hogy elszigetelődtem a társadalomtól.

Egyedül élek,magamat tartom fenn anyagilag és minden téren,magam intézem az ügyeimet,nincsen családom,nincsenek rokonaim,nincsenek barátaim.

Szerintem innentől hülye lennék még ezt a tálcán felkínált lehetőséget is kihagyni,hogy elkezdek válogatni.

Párkapcsolat terén meg naná hogy egyedül marad az aki válogatós.

Természetesen nem igénytelen társaságnál akarok megragadni. Barátnőnek meg még inkább nem akarok igénytelen lányt.

De mégis hogyan találjak science fictiont olvasó,tudományok felé nyitott, jó humorú,őszinte lányt?Ez nem látszik kívülről. Kívülről max annyi látszik hogy milyen a stílusa,és ebből lehet minimálisan következtetni a személyiségére,de e téren is trafáltam már mellé eléggé.

A korom meg.... A lányok talán 3-4 százaléka jár korosztályába tartozó fiúval ennyi idősen.

Esélytelen olyan 18-19 éves lányt találni aki

1. velem egyidős

2.Tetszene

3.én is tetszenék neki

2016. nov. 29. 16:41
 5/8 A kérdező kommentje:

Ott kimaradt egy "Nincs"

Szóval nincsen semmi földöntúli dolog ami majd jó pontokat fog elszámolni nekem a remeteségemért

2016. nov. 29. 16:43
 6/8 A kérdező kommentje:

Helyes lányok pedig vannak. Csak hát ismét az ősi paradoxon. Ha egy lány visszahúzódó akkor nem fog csak úgy a semmiből előtermett emberekkel beszélgetni.Ha te visszahúzódó lányokat keresel akkor nem tudsz a semmiből előteremve beszélgetést kezdeményezni.

Sakk matt

De tényleg, képzeljétek magatok elé a helyzetet:

Kolesz, éppen délután van. Egy helyes lány éppen tanul az egyik tanulószobában vagy netezik vagy bármi.

Mit csinálsz?

Oké,bemutatkozhatsz,de minek ha utána lövésed sincs hogy mit mondj?

Nem mindig lehet előhúzni a "tetszik a pólód" szöveget.

Ha meg épp matekkönyv fölött szenved,akkor nem fogom azt mondani hogy én is szeretem ezt az írót....

Vagy ott a menza. Ott mit tudsz feldobni?

Annyit tudnál hogy folyamatosan kérdésekkel zaklatod hogy hogy hívják,hol lakik,melyik szobában,hova jár suliba...

ez lássuk be,bizarr.

2016. nov. 29. 16:49
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, szerintem értelmes vagy, szimpatikus vagy, nincs veled a világon semmi probléma. Tudom nehéz lehet leszólítani valakit, de tényleg úgy kellene, hogy nem barátnőszerzés céljából csak elkezdesz barátkozni (de ne alantas személyekkel), majd ők bemutatnak valakinek, és úgy már nem ismeretlenül kell valakit leszólítani az ebédlőben. vagy most ezt is hülye ötletnek tartod?
2016. dec. 1. 13:03
 8/8 A kérdező kommentje:
Tipikus mintapéldánya vagyok az olyan srácnak akire azt mondják a lányok hogy "aranyos,kedves,jólelkű,jó a stílusa,intelligens de....csak barát"
2016. dec. 1. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!