Nincs kedvetek együtt szilveszterezni?
Szóóval, a barátnőimnek mind van barátja, csak én vagyok ilyen forever alone, és már előre látom, hogy szilveszterkor beoffolnak, hogy kettesben tölthessék eme csodás ünnepet. (amit amúgy teljesen megértenék, én is ugyanezt tenném ha kapcsolatban lennék, de mivel nem vagyok ezért irigykedve elítélem őket :D
Inkább lány társaságot keresek, Pesti vagyok és arra gondoltam, hogy a belvárosban bulizhatnánk valahol. HA többen összegyűlnénk az is szuper lenne.
20/L
11 én is dobtam egy zöld kezet, nem tudom melyik barom pontozgat lefelé mindenkit.:D
Ez a gyakoris szilveszter biztos komoly lesz, elsején küldjetek majd képeket pls. :D
Még mindig 22F
Tényleg neeeem cinizmus volt, tuti f
.a buli lesz. :D Még én is mennék, csak már elígérkeztem, meg nő se vagyok. :D
Vagy lemondjam? :D
Összejöhet, ne add fel, csak szervezd, ha elkezdted, ne maradjon semmi sem annyiban, hogy majd valamikor valahol valamit találunk.
Legyen konkrét idő, hely, buli kinézve. Különben mindenki le fogja mondani.
Én szerveztem már innen szilveszterezést. Sok volt az érdeklődő, végül hárman találkoztunk. Ja, én férfi vagyok, végül két lánnyal buliztunk. Nem, nem volt semmi senkivel, csak bulizás.
Mondjuk még a szervezés alatt volt egy csomó srác, hogy jaj, hány csaj lesz?? Az ötödik ilyennél már azt írtam vissza, hogy nem mindegy neki? Ha lenne esélye akárkinél akkor nem itt írogatna, és az sem zavarná, ha csak srácok találkoznának, mert csak összeismerkedünk lányokkal is közben :) Főleg annak ment ez, aki finnyázott a válaszon. Szóval vannak, akik sokat képzelnek !agukról, de sok az értelmes, normális is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!