Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyen kitartó miért nem...

Miért ilyen kitartó miért nem esik le neki hogy nem akarok barátkozni?

Figyelt kérdés

Van egy lány, aki mindig szünetben (suliban) oda jön hozzám és mindig keres meg hív ide oda suli után is ez már vagy a 21 eset hogy elhívott valahova de sose mentem még vele sehova. Suli után is ha meglát örökké velem akar haza menni. Eleinte azt gondoltam nincsenek barátai, de később észre vettem hogy szokott beszélni pár emberrel. Én is lány vagyok és sajnos nem nagyon szimpatikus nekem ő. Nem is értem mit akarhat tőlem hisz a stílusunk is teljesen más ő ilyen plázacicás aki minden nap más körömlakkal érkezik a suliba én meg inkább a rockosabb fajtából való vagyok. Miért ilyen kitartó miért nem esik le neki hogy nem akarok barátkozni?

Nem szoktam megbántani senkit amíg ő nem bánt ,de már igazán levághatná hogy nem szeretnék barátkozni vele. Én nem keresem őt,közömbös vagyok vele. Most nem tudom hogy barátkozni e akar vagy leszbikus e vagy nem tudom már de annyira nem foglalkozom vele hogy még mindig nem értem miért hívogat el bármerre is.

2016. nov. 18. 19:20
 1/1 anonim ***** válasza:

Akadnak emberek, akik mindenkinek kényszeresen meg akarnak felelni. Talán épp azért folytatja ezt, mert nem lát tőled pozitív visszajelzést, viszont ott kattog az agyában, hogy megkellfelelnimegkellfelelnimegkellfelelni.

Mivel ennyi idő után sem érti a célzásokat, körülbelül az a legenyhébb megoldás, ha őszintén, normális hangnemben közlöd, hogy egyszerűen nem vagy vele egy hullámhosszon (mert gyakran előfordul, hogy alapjáraton semmi problémád valakivel, szimplán nem találjátok meg a közös hangot), és ezt inkább nem kéne erőltetni. Én legalábbis ezt tettem - az illető eleinte várható módon nem reagált túl jól, de némi idővel úgy-ahogy elfogadta és megértette, hogy egy teljesen egyoldalú kapcsolatot értelmetlen barátságnak titulálni. Néha még most is beszélek vele, amivel nekem sincs semmi bajom, viszont már nem próbál görcsösen bizalmas kapcsolatot kialakítani velem.

2016. nov. 18. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!