Sokaknak miért számít egy pici érintkezés fellökésnek?
Van hogy sietek valahova ès a szembejövővel egy picit összeèr a vállam. Nem szándékosan ès nem is nagy erővel csak éppen hogy. Erre azt hallottam hogy: "Hallod lökjèl fel!"
Pedig annyira minimális érintkezés volt hogy az mèg nagyon messze volt a fellökèstől.
Én nőként 160akárhány centivel sokszor megélem, hogy nekem jönnek (bp egyik legforgalmasabb utcájában járok szinte minden nap). A német turista prototipusának, aki elnéz a fejem felett vagy a nő kerüljön ki akkor is ha két szatyor van nála és jön mint a tank annak beszólok én is akkor is ha épp csak összeérünk. Aki csak egy picit is próbál akár pusztán a vállával elfordulni, vagy keresi a szemével a helyet, hogy férnénk el jól és mégis összeütközünk akár nagyobbat is annak nem.
Ha nem is rosszindulatúan történt, csak el vagy bambulva, nem figyelsz se magadra se másra akkor ne csodálkozz, hogy rád szólnak.
Természetesen èn is hibás vagyok ilyenkor csak nekem ez nem olyan zavaró ezèrt nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!