Tudok ezzel valamit kezdeni?
Figyelt kérdés
Hetek óta lehangolt vagyok. Sulikezdéskor bizakodó voltam és csomó minden után érdeklődtem, új dolgokba kezdtem. Lehet elfáradtam, de hiába pihenek nem jobb. Próbálok eljárni a barátaimmal, de nem dob fel igazán semmi. Filmeket/sorozatokat nézni vagy esetleg olvasni is elvétve szoktam csak, miközben azt is szeretek alapjáraton.
Ami még eléggé közrejátszik a hangulatomban az az, hogy megismertem egy fiút és miatta is sokat szomorkodom, mert bizonytalan vagyok.
Hamarosan elkezdek pszichológushoz járni, de úgy érzem itt és most elegem van. Mit tudnék kezdeni ezzel az érzéssel?
2016. nov. 10. 22:11
1/1 anonim válasza:
Ki kellene tuznod egy cèlt.. kimozdulni. Sportolni, zenèlni akármi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!