Bocsánatot szeretnék kérni tőle, szerintetek megbocsátana?
14 éves lány vagyok, ő 16 éves és fiú.
Elég lobbanékony természetű vagyok, sajnos.
Tegnapelőtt elég durva dolgokat mondtam rá, olyanokat, amikkel szerintem - sőt, biztos - megbántottam.
Az volt az alapszituáció, hogy gúnyolódott a nevemmel, mikor többször megkértem hogy ne, mert rosszul esik.
Elég nagyot veszekedtünk, mindketten sértegettük a másikat.
Ő, hogy nem kellenék senkinek és hogy apáca leszek meg hogy milyen gyerekes vagyok, én meg, hogy 16 éves kora ellenére milyen éretlen, és hogy bunkó és sekélyes.
Nem vagyunk semmilyen kapcsolatban, csak olyan barátságféleségben.
Kiskoromban sokat bántottak, ezért mindenkit elmarok magamtól, akit szeretek, nem tudok megváltozni, de nagyon bánom, ahogy viselkedtem.
Ti megbocsátanátok?
először is neki kéne bocsánatot kérnie, mert ő kezdte és szerintem bunkóbb volt. ( így igaz is hogy lebunkóztad )
Amúgy hogy hívnak? csak kíváncsiságból, (szerintem egy név se olyan, hogy sértegetni kéne a másikat vele)
Külföldi, ázsiai nevem van, ami itthon furcsán hangzik, nem írnám ki ha nem baj, merr félek, hogy rámismernek.
Igazából az első (igazi) családomban vertek, ezért nevelőszülőkhöz kerültem. Nehezen alakítok ki kapcsolatokat, és nem igazán tudom, hogy mikor mi az elfogadott, ezért kérdeztem meg, tanácstalan vagyok...voltam.
szerintem szépek az ázsiai nevek :) nem tudom miért gúnyolódik ezen
3-as válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!