Ha a spárban valaki rámtámad, például megüt / megfejel, és én a gázpisztolyommal lelövöm, mivan akkor?
szinte mindig látok bent babakocsis vásárlót,vagy gyerekeket.
szóval ha pl én bent vagyok a gyerekkel a nőmmel,vagy csak zavarna a gáz és te akkora csicska vagy,hogy félsz bunyózni és megoldani a dolgodat férfiként a másikkal,ezért odagázosítasz,akkor az biztos lenne,hogy ezért szétütnélek és összerugdosnálak a földön,vagy kapnál a pitsádba/combodba egy szúrást ezért.
Ez annyira életszerű, hogy egy áruházban rengeteg szemtanú, biztonsági őr és alkalmazott szeme láttára téged mint gyanútlan vásárlót megtámadnak!
Nálad mindig van egy gázpisztolyt, ha lemész kifliért a boltba?!
szokott ilyen lenni pedig.
frusztrált csótányok képesek ilyeneken összeboxolni,hogy tolakodás,vagy túl közel áll hozzá a sorban,ráléptél a lábamra,miért nézted a csajom stb.
láttam már ilyeneket.
de ilyet,hogy valaki annyira rinyagép,hogy nem mer kiosztani pár mafflást,és inkább gázosítana csak 1x láttam diszkóban.
túl közelről fogótávban rántotta elő a fegyvert a srác,úgyhogy a vele szemben álló,feltolta a karját,oldalról már le is ütötték,aztán a kidobok ott is voltak egy pillanat alatt szétválasztatták őket,majd a pisztolyosnak szétépítették a fejét kint.
ott feküdt eszméletlenül több mint egy órát,aztán az egyik végül kihívta a mentőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!