Mások szerint is fura, aki ilyen?
Nekem szimpatikus vagy :) Én is kb ilyesmi vagyok, a vallásos részt leszámitva.
Amúgy az egyik válaszoló irta, hogy szomorú, hogy nem élsz szociális életet...Mi ebben a szomorú? Nekem van 1 barátnőm, akivel igazán jóba vagyok, meg rajta kivül az osztályomban 5-6 másik ember, akikkel elbeszélgetek és ennyi, de nekem ez bőven elég. Nekem épp az a fárasztó, amikor minden 2. percben odajön hozzám valaki beszélgetni és mindenkinek jópofizni kell meg érdeklődni felőle meg ilyenek. Én meg épp azokat nem értem, hogy birják ezt ki, akik nem tudnak úgy lemenni a boltba pl., hogy közbe minimum fél tucat spontán emberrel az utcán ne kelljen leállniuk beszélgetni.
18L
Az ilyeneket nem fogadják el az emberek nagy része, az extrovertáltaké a világ, ők meg felszinesek, nem sokat tudnak arról ami a felszin alatt van. Ismerek ilyen embereket, elvárják, hogy te is legyél nyitott és közvetlen, illetve beszédes, mert ők olyanok. Szóvá is teszik páran, hogy számukra furcsa egy visszahúzódó csendes ember, hogy ezt nem tudják megérteni hogy lehet valaki ilyen.
Statisztikák mutatják, hogy extrvertált emberekből több van, az okát nem tudom. De ez van.
Az ilyen csendes embereknek meg kell tanulniuk leszarni a negativ véleményt illetve azt hogy nem kell megfelelni az extrovertáltaknak. Legyen önmaga, én ezt mondom. De az jó ha baj van akkor elmondja valakinek, a te esetedben a szüleid. Ne folyjtsd magadba soha. Vagy ird le.
18 éves azt irtad, ebben a korosztályban még az van hogy az ilyet halálra szekálják, kivánom neked, hogy ezt az időszakot még bird ki, később már nem lesz ez, legfeljebb átnéznek rajtad, és nem nagyon fognak veled foglalkozni.
Nem, nem fura, nincs két egyforma ember és meg kell érteni, hogy nem lehet mindenki közvetlen, és beszédes.
Mi a fura? Általában az amiről véleményt alkotnék, de kevés információval rendelkezem róla, viszont valamilyen jelzőt mégiscsak rá kell aggatnom, olyan nincs hogy valamit ne címkézzek fel.
Te nem vagy fura, a megadott információid alapján egy normál értékrenddel rendelkező lány vagy, akire legfeljebb azért mondják ezt, mert ebben a magából teljesen kifordult világban nem ez a megszokott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!