Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan talált rátok a szerelem?

Havaseső kérdése:

Hogyan talált rátok a szerelem?

Figyelt kérdés
Mindenki sztorija érdekel.

2016. nov. 1. 22:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Lisszabonban egy diákszálláson. Két hétig voltam ott egy egyetemi konferencia miatt. Ö pedig európát utazta körbe a "gap year"-t kihasználva. Szörfözni jött Portugáliába. Már az elsö nap összemelegettünk. Egy ejszakas kalandnak indult, de vegul egy egesz hetet egyutt toltottunk. Aztán továbbutazott Spanyolországba. Végül elkönyveltem, hogy egy szép emlék marad. Néha beszeltünk facebookon, de semmi különös nem történt. Éltem tovább az életem. Majd majdnem 1 év után, a cége miatt Budapestre kellett jönnie fél évre. Találkozgatni kezdtünk elösször csak haverokként, majd késöbb ismét egymásba gabajodtunk. Azóta is együtt vagyunk 😉 állitása szerint, kapott az alkalmon, hogy öt küldjék Magyarországra, hátha láthat még engem. Most is sokat utazik, a különbözö partner irodákhoz, de tulajdonképpen itt ragadt. Ez már 5 éve volt. 26N
2016. nov. 2. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Rám sem talált még de nem is baj
2016. nov. 2. 21:22
 13/13 anonim ***** válasza:
mindig akkor jön, amikor nem számítasz rá. :D
2016. nov. 2. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!