Pszichológusnál ez összeférhetetlenséget jelent?
Figyelt kérdés
Szeretnék pszichológushoz járni és egyik barátom, akit nagyon szeretek, de nagyon sok probléma van vele (nekem is) jár egy pszichológushoz. Járhatok én is ehhez a pszichológushoz, vagy ez szakmailag összeférhetetlen lenne? A megbeszélendő problémáim nagy része erről a barátomról szól.2016. nov. 1. 14:14
1/7 anonim válasza:
Szerintem ez nem. Úgysem mondhat el semmit sem a másiknak a magánjellegű dolgokról.
2/7 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg akár pont előnyös is lenne hogy őt teljesen ismeri
2016. nov. 1. 14:16
3/7 anonim válasza:
Nem. En is oda jarok, ahova a baratnom. Sot, a pszichologus mondta neki, hogy vigyen el engem is, meg majd a csoportterapiara is. (Szorongasos depresszios zavar)
4/7 A kérdező kommentje:
Elsőnek:
De teljesen elvonatkoztatni se tud. Én se tudnék. Lényegében át tudná nekem adni azt a tudást amivel manipulálhatom. Akár jó irányba persze, ami mindkettőnknek javára válna.
2016. nov. 1. 14:17
5/7 A kérdező kommentje:
Második: és neked hogy szokott lenni amikor vele kapcsolatosan mondasz valamit? Érzed hogy azért tud segíteni, mert tudja hogy a másik fél ugyanezt hogy látja?
2016. nov. 1. 14:18
6/7 anonim válasza:
Pont arról a barátodtól akarsz vele beszélni? Eszedbe ne jusson hozzá menni. Valószínűleg el is utasítaná, már amennyiben professzionális szakember. Az én anyám csak beszélni szeretett volna egyszer a pszichológusommal, ő meg elutasította. Etikátlan és nagyon amatőr húzás lenne a részéről, ha fogadna téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!