Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy neveznétek ezt a (pár)...

Hogy neveznétek ezt a (pár) kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Amikor a két fél mondhatni együtt van, de nem hivatalosan. És csak szex nincs köztük. Erre milyen kifejezés van?

19L

2016. okt. 26. 16:13
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerelem sincs köztük? Mert akkor egyszerűen csak barátok, ismerősök.

Bár számtalan olyan párkapcsolat létezik, ahol már nincs szerelem, sem szeretet, sem szex, mégis együtt vannak.

2016. okt. 26. 16:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha nem hivatalosan vannak együtt, akkor értsem úgy, hogy még nem házasodtak össze? Vagy hogyan definiálnád ezt? Nem, mielőtt félreértenéd, nem csak akkor létezik párkapcsolat, ha szét van kürtölve a fél városnak. Magyarul igen, ha kutya se tud róla a két félen kívül az is párkapcsolat. Attól még nem lesz az hivatalos, ha mindenki tud róla. És ha még nem volt szexuális együttlét, nagy eséllyel ez egy átlagos kapcsolat, amely - a szex hiánya miatt - szerintem nemrég jöhetett létre.

De nem hinném, hogy van erre valami speciális kifejezés. Esetleg aszexuális párkapcsolat? (Soha nem szexelnek s nem is terveznek).. Esetleg látens aszexuális párkapcsolat ha már nem hivatalos.

2016. okt. 26. 16:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy igen, nincs szétkürtölve mi van köztük és nem akarnak kapcsolatba bonyolódni, erre szerettem volna választ kapni, hogy van esetleg erre szó?
2016. okt. 26. 16:58
 4/4 anonim ***** válasza:

de gondolom vonzódnak egymáshoz csak nem akarnak kapcsolatot?

aszexuális párkapcsolat

vagy félénk kapcsolat

2016. okt. 26. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!