Hogy kell egy jó házibulit szervezni egy 16-20 éves korosztálynak?
Társas játék (activity, have you ever, truth or dare) fel tudja dobni 10 fő körül még működik is.
Nekem 18-25 között ezek voltak a legjobb bulik. Feloldja a társaságot.
De bármilyen beszélgetést, táncot, éneklést, társas aktivitást segítő jól jöhet :)
"Társas játék (activity, have you ever, truth or dare) fel tudja dobni 10 fő körül még működik is.
Nekem 18-25 között ezek voltak a legjobb bulik. Feloldja a társaságot."
hát ez már nagyon kihalt, mind a kardfogú tigris, de tiszteletem neked hogy ilyen is volt,
egyébként dobj egy üzit a fészre, mond hogy nincsenek itthon anyámék, a rosszlányok.hu-ról jön szamanta a kiéhezett 35-ös milf aki sorra veszi el a 15 évesek szüzességét, és aki meg kúrja kap egy üveg vodkát.
Ja. Activity, meg beszélgetés tök ósdi xD
Csajok, pia, kox és egyéb közhelyek.
Mi baj az activityvel? Mi nemrég activityztünk piálás mellé, és hát qrvajókat röhögtünk :D
De a legfontosabb mindenféleképpen a sok pia.
Utolsó vagyok.
Amúgy mi is szoktunk még felelsz vagy merszezni, én még sohát is szintén szeretjük.
Ami még jó szerintem az a Részegedj okosan, Vodkarulett.
Azért az érdekes, hogy fiatalon drog nélkül nincs jó buli.
Eddig ez jött le.
Én semmi külön elfoglaltságot nem kerestem amikor nagyobb bulit tartottam.
Csendesebb összeülős buliknál mi is társasoztunk, kibontottunk egy üveg bort, beszélgettünk, kártyáztunk, volt hogy filmet néztünk.
A nagyobb "igazi" házibulinál menet a következő volt: A csajok jöttek hamarabb, elkészültünk, sminkeltünk, ha ehhez nem volt kedvünk csináltunk valami kaját (pizzát ilyesmit) közbe iszogattunk, zenét hallgattunk.
Utána jöttek a fiúk (akik ivással kezdték) szólt a zene, volt aki táncolt, volt aki iszogatott, volt aki kijárt cigizni, ők ott beszélgettek, tehát mindenki csinált amit akart és elvolt a banda :D
De ez a nagyobb buliknál volt, pl ha ünnepeltünk valakit, vagy csak "csináljunk egy házibulit" kedvünkben voltunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!