Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy kell egy jó házibulit...

Hogy kell egy jó házibulit szervezni egy 16-20 éves korosztálynak?

Figyelt kérdés

2016. okt. 21. 01:12
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó zene, pia és csajok :D
2016. okt. 21. 05:22
 2/10 anonim ***** válasza:
62%

Társas játék (activity, have you ever, truth or dare) fel tudja dobni 10 fő körül még működik is.

Nekem 18-25 között ezek voltak a legjobb bulik. Feloldja a társaságot.

De bármilyen beszélgetést, táncot, éneklést, társas aktivitást segítő jól jöhet :)

2016. okt. 21. 07:26
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

"Társas játék (activity, have you ever, truth or dare) fel tudja dobni 10 fő körül még működik is.

Nekem 18-25 között ezek voltak a legjobb bulik. Feloldja a társaságot."

hát ez már nagyon kihalt, mind a kardfogú tigris, de tiszteletem neked hogy ilyen is volt,

egyébként dobj egy üzit a fészre, mond hogy nincsenek itthon anyámék, a rosszlányok.hu-ról jön szamanta a kiéhezett 35-ös milf aki sorra veszi el a 15 évesek szüzességét, és aki meg kúrja kap egy üveg vodkát.

2016. okt. 21. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
47%

Ja. Activity, meg beszélgetés tök ósdi xD

Csajok, pia, kox és egyéb közhelyek.

2016. okt. 21. 14:30
 5/10 anonim ***** válasza:

Mi baj az activityvel? Mi nemrég activityztünk piálás mellé, és hát qrvajókat röhögtünk :D

De a legfontosabb mindenféleképpen a sok pia.

2016. okt. 21. 22:02
 6/10 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Amúgy mi is szoktunk még felelsz vagy merszezni, én még sohát is szintén szeretjük.

Ami még jó szerintem az a Részegedj okosan, Vodkarulett.

2016. okt. 21. 22:27
 7/10 anonim ***** válasza:
4: szarkazmus, vagy komolyan gondoltad?
2016. okt. 22. 09:19
 8/10 anonim ***** válasza:
hát igazából mind kettő,
2016. okt. 22. 09:24
 9/10 anonim ***** válasza:

Azért az érdekes, hogy fiatalon drog nélkül nincs jó buli.

Eddig ez jött le.

2016. okt. 22. 09:35
 10/10 anonim ***** válasza:

Én semmi külön elfoglaltságot nem kerestem amikor nagyobb bulit tartottam.

Csendesebb összeülős buliknál mi is társasoztunk, kibontottunk egy üveg bort, beszélgettünk, kártyáztunk, volt hogy filmet néztünk.

A nagyobb "igazi" házibulinál menet a következő volt: A csajok jöttek hamarabb, elkészültünk, sminkeltünk, ha ehhez nem volt kedvünk csináltunk valami kaját (pizzát ilyesmit) közbe iszogattunk, zenét hallgattunk.

Utána jöttek a fiúk (akik ivással kezdték) szólt a zene, volt aki táncolt, volt aki iszogatott, volt aki kijárt cigizni, ők ott beszélgettek, tehát mindenki csinált amit akart és elvolt a banda :D

De ez a nagyobb buliknál volt, pl ha ünnepeltünk valakit, vagy csak "csináljunk egy házibulit" kedvünkben voltunk. :D

2016. okt. 23. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!