Hogyan jelöljenek be többen facebook-on?
van egy nagyon visszahúzódó barátnőm és őt rengetegen jelölik be, még akikkel soha életében nem találkozott is.
de engem soha senki sem jelöl be:/ pedig a személyiségünk is hasonló és a profilképünk is.
és nekem elég rosszul esik hogy engem soha senki sem jelöl be:( van valami beállítás, amivel engedélyezhetem hogy könnyebben találjanak rám, vagy mi? vagy hogy ott legyek több ember "kit ismerhetek" részén?
nyilván nem akarok rengeteg ismerőst, csak szeretném azért hogy rám találjanak emberek, és nekem is jól esne néha ha néhányan bejelölnének:/
csakhogy az lep meg, hogy neki sincsenek egyáltalán olyan képei, sőt alig van képe. és így furcsállom, illetve gondoltam hogy lehet valami rejtett beállítás, hogy könnyeben rámtaláljanak vagy nem is tudom..
és persze ettől nem leszek több, viszont jobban érezném magam, mert ez így elég sz@rul esik őszintén:( azért az ember egójának jót tenne ha nagynéha valaki bejelölö face-en...
2-es átérezlek xDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!