Miért nem akarják sokan hogy Magyarország rendezze a 2024-es Olimpiát?
Mert megrokkanna bele az orszag, a sok kormanykozeli naplopo meg milliardos lenne egyik naprol a masikra.
Nem tudom minek kell urizalni ha kilog a seggunk a gatyabol.
Szerintem meg király lenne,lenne egy csomó munka,bevétel,forgalom,dőlne a lé befelé,ide jönne az egész világ pénzt szórni,híresek lennénk,fejlődnénk még jobban,meg ilyenek.
Ez már nem a szockommcsi ketrecvilág,ahol jánosbácsi beadja a virslit mustárral a rácson.
gondolom mert ugyanúgy működne mint a 4es metró. 2 milliárdból meg lehetett volna úszni, de 6 milliárdnál is többet költöttek rá.
Én adómat ne stadionokra költsék! Életemben nem járok stadionban, nem érdekel, számomra felesleges pénzpazarlás!
Bocs,de annyira látszik még a tipikus keleti blokkos felfogás:
Semmi ne történjen,ami kicsit is nyugatszagú,hülye kapitalisták,jó nekünk műbőrtáskával várni reggel 4 kor a 40 éves Ikarust,és zabálni a zsíroskenyeret.
Az egész 40 év szocializmusnál nagyobb országtönkretétel a világon nem volt,morálisan,erkölcsileg,gazdaságilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!