Egy ilyen típusú emberrel hogyan kell viselkedni?
Megismertem egy lányt, találkoztunk is személyesen elég hűvös típus, általában tőszavakban válaszol, csak ritkán nyílik meg és beszélget. Ebből én hibásan(?) azt a következtetést vontam le, hogy azért ilyen velem, mert nem vagyok szimpatikus számára, nem érdeklem. Mondtam is ezt neki, hogy ha nem megy, nem kell eröltetni, de erre meg kiakadt, hogy miért gondolom én ezt, nincs semmi gond, ő ilyen típus elmondása szerint barátai sincsenek.
Én nem szeretném a kapcsolatot megszakítani, de a viselkedése, mentalitása nagyon fura számomra, szóval akinek már volt ilyen típusú emberrel kapcsolata az tudna tanácsot adni hogyan tudom elérni, hogy nyíltabb legyen és megnyíljon?
"általában tőszavakban válaszol, csak ritkán nyílik meg és beszélget"
"Mondtam is ezt neki, hogy ha nem megy, nem kell eröltetni, de erre meg kiakadt, hogy miért gondolom én ezt, nincs semmi gond, ő ilyen típus elmondása szerint barátai sincsenek."
1. megjegyzés:
Érdekes, a nők, lányok nem mondják el rendszerint, hogy nincsenek barátaik (gyengeségnek tartják), általában pont azt mutatják, hogy mennyi barátjuk van és téged is csak barátnak akarnak. Akkor érzik magukat biztonságban, ha sok emberre azt mondhatják, hogy a barátjuk.
2. megjegyzés: Ha valaki hosszan válaszol, az sem jelenti feltétlenül azt, hogy hasonlítotok és érdekled.
Ugyanakkor, tőszavakban, röviden, jó sokáig a "barátzónában" lehet tartani sok magányos embert, anélkül, hogy valakinek picit is meg kellene nyílni.
3. megjegyzés: Tapasztalataim szerint, azok a lányok, akikkel valahol interneten kezdtem el levelezni, szinte 100%-ban flúgosak voltak, később kiderült.
Ezért javaslom a személyes ismerkedést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!