Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Csak én érzem úgy hogy a...

Csak én érzem úgy hogy a szalagavató teljesen felesleges?

Figyelt kérdés
2016. okt. 8. 01:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Nálunk 30 fiú és 1 lány van, mert infótagozatosak vagyunk... :D :D

Az osztály összetartó, de mi az ofőt utáljuk. Az osztályban megvan a csapatszellem, és bírjuk is egymást, csak az oszi van így kiközösítve.

Azt számoltam/tuk az osztálytársakkal, hogy a szalagavató árából nyáron 4-en elmegyünk horvátországba 7 éjszakára egy apartmanba mindennel együtt, úgy hogy még marad is a pénzből.

2016. okt. 8. 18:28
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is idén lesz a szalagavatóm de én már várom. Azért várom mert az egész év csak a tanulásról a monotonitásról szól. Mindig csak haladni és haladni. De ott van a szalagavató ami egy kis színt visz az egészbe, legalább is nekem. Az osztályom csak lányokból áll és állandóan csak hisztizni tud az egyik része, de én nem figyelek rájuk. Ez mondjuk emberi természet része is hogy van aki szereti ezt a felhajtást van aki nem. Nincs azzal semmi baj hogy valakinek ez nem tetszik, de én várom mert egyszer egy napra úgy jó csinosan kiöltözni. Nem lesz drága ruhám, nem lesz vakolat az arcomon, nem lesz csiricsáré összevissza frizurám és nem lesz hatalmas tűsarkam, mert szerintem nem ezektől lesz csinos valaki. És az engem nem érdekel hogy lehet jövőre senki sem emlékszik rá :). Én emlékezni fogok rá és ez a lényeg. Meg hallottam már szalagavatós történeteket, és jó szorakozás visszanézni más szalagavatós táncáról készült videókat. Ami még nagyon megfogott benne a keringő. Kicsi lány voltam még mikor láttam ahogy bécsi keringőznek a nagyok és nagyon lenyűgözött. De ez az én véleményem :). Van akinek nem tetszik annak nem tetszik, mindenki mást lát fontosnak, én sem esem túlzásba a készülődéssel csupán én várom már.
2016. okt. 9. 14:17
 13/15 anonim válasza:

Szerintem is felesleges. Nálunk se valami jó az osztály közösség. De ofi kérte, hogy mindenki egyszerre legyen fent a színpadon.

Abban benne vagyok, illetve egy kis hulyeskedesben a haverommal. 17emberből kettő normális.. Jó arány hajrá Demecser :P

Drága keringőruha 2-3perc miatt.

Egy este miatt eléggé sok.

Másrészt fiúknak is zakó, ing, nadrág nekünk csak 27e Ft volt. Ennyiből már eléggé sokmindent lehetne venni

2016. okt. 13. 20:39
 14/15 anonim válasza:
0%

Felesleges e? Kinek mi.? Akkor sok minden felesleges(karácsony szilveszter, húsvét). Csak is eszmei értékük van. Legalábbis számomra.

Az árusoknak, kereskedőknek aranybánya.

Szerintem jó dolog a szalagavató. Fiú vagyok.

Szerettem a táncpróbákat, mert közel lehetett kerülni más osztályba járó lányokhoz, akik fullosak, jó csajok voltak. Volt, hogy a combjukat, derekukat, feneküket kellet megfogni. Nem volt rossz.

Ez mellet a tanárok szemében te voltál a KIRÁLY, mert kitartóan végigcsináltad. Sokkal elnézőbbek voltak pl: késés, hiányzás, dolgozat, vizsga esetén.=MEGÉRTE!

A szüleim, testvéreim nagyon várták. Apámat a szalagavató előtt 1 nappal meg kellett műteni. Sikeres volt a műtét, de sajnos nem tudott eljönni. Anyám, és a testvéreim útközben majdnem balesetet szenvedtek, rendőrségi ügy lett belőle. De mégis késés nélkül oda értek.

Végül a tánc gyönyörűen sikerült. Az igazgató azt mondta, ez volt az eddigi legjobb. NEM BÁNTAM MEG!

Ha tehetném megcsinálnám ujjra, de nem találok partnert. De nem adom fel.

Szóval szerintem csodás dolog. Emlékezetes, és mondom a fiuknak szerintem csodásak a próbák. Fiatal csinos lányok tapizása, fogdosása, emelgetése.=CSODÁS. NE HAGYD KI!!!

2016. okt. 14. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem csak Te érzed úgy kérdező, én is úgy érzem, főleg, hogy ráadásul egy vagyonba kerül.
2023. nov. 14. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!