Csak én nem szerénykedek más házában?
Figyelt kérdés
Hogy ugy viselkedek más házában mintha ott laknék már az első latogataskor. Ismerős, barát, rokon házában.
Persze nem fürdök ott, nem mosogatok helyettük.
2016. okt. 1. 21:57
2/4 anonim válasza:
Nem tudom mi számít nálad szerénykedésnek. Én vendégként viselkedem, ha vendégként fogadnak. Leveszem a cipőm, megkérdezem segíthetek-e valamit, késsel-villával eszem az asztalnál..stb. Betartom az alapvető illem szabályokat, ezek különböztetnek meg minket az állatoktól, de pl nem fogom megenni azt, ami nem ízlik és nem vállalok semmit, ami kellemetlenséget vagy kényelmetlenséget okoz számomra. Szóval normálisan viselkedem szerintem..:)
3/4 anonim válasza:
Sok mindent magában foglalhat az általad leírt, Kérdező!:) Lehet, hogy fogod magad és kizabálod a hűtőt, de lehet hogy csak mindig elfogadod azt amivel kínálnak... De nem kezdesz a cuccok közt matatni, stb.
Gondolom téged nem feszélyez az "idegen" környezet, el tudod engedni magad.
4/4 anonim válasza:
Én egész addig visszafogott vagyok, amíg fel nem jogosítanak bármire. Pl érezd magad otthon, nyugodtan szolgáld ki magad, kérj, ha bármire szükséged van, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!