Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hisztek a fiú-lány barátságban...

Hisztek a fiú-lány barátságban? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Nem társkeresés, kizárólag barátkozás. Vannak egyáltalán ilyen oldalak?
2016. szept. 29. 10:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
"a fiúk tudják, hogy " - Magyarázd már ezt el öcsémnek is, hogy eddig rosszul tudta... :-)
2016. szept. 29. 14:06
 12/15 anonim ***** válasza:

Javaslom az Élet 1.0 nevű "oldalt".

Akárhol szerezhetsz barátokat. Nem egyszerű elkezdeni nyitottnak lenni, de nem is lehetetlen, de legelőször azt kell megtnaulni, hogyan válaszd ki azokat, akikhez odamész pl egy koncerten.

Létezik amúgy férfi-nő barátság, nekem tizenéves ismeretségeim is vannak, akik nők és nincs bennem vonzalom feléjük, vagy ha szexuálisan van is, ismerem őket annyira, hogy kapcsolatot semmiképpen sem akarnék velük :D

2016. szept. 29. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem kell hinni. Tény, hogy van.
2016. szept. 29. 16:56
 14/15 anonim ***** válasza:

nekem a következőek a tapasztalataim:

azok a lányok, akikkel napi kapcsolatban vagyok (kollegák, haverok) nem a barátaim. Nem osztok meg bensőséges dolgokat az életemről velük, nem kérem ki a tanácsukat, véleményüket fontos döntések előtt. Persze kocsmázás, közös bulizás, más programok együtt mennek.

De ez teljesen egy más szint, mintha igazi barátok lennénk.

Nőként tekintek rájuk, megnézem a seggüket, a mellüket, sokuk kifejezetten tetszik, és mondok nekik szexuális jellegű poénokat, szivatásokat. Ha nem lennék foglalt, simán bepróbálkoznék náluk.

szerintem ez nem minősül barátságnak, ezért nem is gondolom, hogy létezik férfi-nő barátság. számomra mindig ott van a szexuális vonzalom lehetősége egy lány/nő iránt.

2016. szept. 30. 13:49
 15/15 kovásziusz válasza:
Hello, én személy szerint nem, nincs is lánybarátom csak ilyen haver de nem beszélek velük rendszeresen. Volt egyszer egy lány, jó rég volt elkezdtünk beszélgetni azt mondtuk barátok vagyunk de én titkon mindig is szerelmes voltam belé, mondjuk történt is néha egy s más. Hosszabbra akartam de sajna leírtam a lényeget úgy hogy nem létezik ! :D
2016. okt. 2. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!