Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha bokszoló lenne a kollégád,...

Ha bokszoló lenne a kollégád, tartanál tőle?

Figyelt kérdés
Úgyértem be mernél neki szólni? Vagy mernél rá megjegyzést tenni?
2016. szept. 28. 10:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Alapból miért kéne bárkinek is beszólnom?

Amúgy a bokszolók vigyáznak a kezeikre, mert ha azok megsérülnek, nem bokszolhat egy ideig.

2016. szept. 28. 10:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem kell beszólni,csak valakinek ez a hobbija...
2016. szept. 28. 10:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen kérdés már ez, Jézus.

Nem mindenki ilyen primitív mint te.

2016. szept. 28. 10:13
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem félnék tőle. Van boxoló ismerősöm.

Nem szoktam beszólni. Nem azért, mert nem merek, hanem mert nem vagyok bunkó.

2016. szept. 28. 10:16
 5/13 anonim ***** válasza:
68%

Én járok küzdősportra, és rendszeresen edzem is.

Most nem nagyképűségből írom, de elég jó a formám.

Irodai munkát végzek, és én is úgy vettem észre, hogy tartanak tőlem, pedig egyébként jó arc vagyok.

A feletteseim rendszeresen oltogatják a kollégáimat, semmibe veszik őket. Velem pedig soha nem fordult elő ilyesmi, pedig bőven adtam már okokat rá.. Gondolom ez valami ösztönös dolog.. :)

2016. szept. 28. 10:21
 6/13 anonim ***** válasza:
A többi hülyeséget beszél. A fizikai bántalmazástól sosem kell félni. inkább a rafináltságtól kell tartani. A kibeszélésektől és attól, hogy ki hogy tud ártani az életben. Hogy kinek milyen befolyása van. Leszrnám, hogy boxoló, nem tartanék tőle. A fizikai bántalmazók többsége egy műveletlen, bunkó senkiházi féreg, aki 10-ig sem tud számolni.
2016. szept. 28. 10:50
 7/13 anonim ***** válasza:
Ok nélkül senkire nem teszek megjegyzéseket. De lehet, hogy megkérném, hogy tanítson meg pár fogásra, hogy meg tudjam védeni magam, ha szükség van rá.
2016. szept. 28. 11:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Sörözőben dolgoztam, egyik éjszakás kollégám bokszoló volt, másik utcai harc edzésre járt.

Sosem féltem tőlük, jó kollégák voltak.

Nem bunkó tirpákok voltak, akik mindenkit leütnek aki nem tettszik nekik...

2016. szept. 28. 11:35
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha lábbelit bokszol, akkor nem, sőt talán még meg is kérném, hogy csinálja meg a krokodilbőr cipőmet. :P
2016. szept. 28. 13:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Miért szólnék be a kollégámnak? Ha valami bajom van vele, inkább normálisan megbeszélem vele. Másrészt nő létemre akkor a férfikollégák vagy nyolcvan százalékától tartanom kéne ennyi erővel, mert simán lenyomnának.
2016. szept. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!