Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miben tudnék még változni,...

Miben tudnék még változni, hogy még több emberrel kerülhessek közelebbi kapcsolatba?

Figyelt kérdés

19 éves fiú vagyok, most szeptemberben kezdtem az első évemet az egyetemen. Tudni kell rólam, hogy kiskoromtól kezdve elég nehezen nyíltam meg mások előtt, bizonyos élethelyzetekben kimondottan zárkózott is szoktam lenni. Ehhez még pluszba jött, hogy a középiskola 4 éve alatt szinte alig voltam normális emberekkel körülvéve, mindenki csak cseszegetett, mert nem vagyok egy nagymenő sablonember. Így aztán abban az időben eléggé elfordultam az emberektől, mindenkiből nagyon elegem volt.

Idén nyártól kezdve azonban szerencsére elkezdtek változni a dolgok: először is megszabadultam végre a nemkívánatos társaságtól, másrészt meg nagyban megváltoztattam az életszemléletemet is: igyekszem mindennek örülni, és optimistán hozzáállni a dolgokhoz. Szerencsére itt az egyetemen már a társaság is sokkal normálisabb, már szereztem néhány barátot, és nyitottabb vagyok a korábbinál.

Érzem hogy ez a helyes út, amin az elmúlt 2-3 hónapban elindultam, de szerintetek hogyan lehetne ezen még inkább fejleszteni? Igyekszem társaságba is eljárni, jövő héten például lesz egy jó kis program a régi iskolámban, oda is szeretnék elmenni és végre kedvesebb embereket megismerni onnan is. Nem mellesleg egy barátnő is nagyon jó lenne, aki igazán illene hozzám és jól el tudnánk tölteni az időt közösen. Esetleg ehhez valami jótanács? :)

Köszi mindenkinek, aki végigolvasta! :)

2016. szept. 23. 15:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az ismerkedésben a választékos beszéd az egyik legfontosabb, ha esténként van időd, akkor olvass valamilyen hasznos könyvet. :)
2016. szept. 24. 12:37
 2/3 anonim válasza:
100%

Ne változz meg semmiben, mutasd meg az embereknek, hogy milyen vagy, milyen a személyiséged, így könnyen rádtalálnak olyanok akik szívesen ismerkednének veled.

Menj el olyan programokra, koncertekre amik érdekelnek téged. Ott körül vagy véve olyan emberekkel akiknek ugyanaz az érdeklodesi körük mint neked. Így nagyon egyszeru ismerkedni. :)

2016. szept. 24. 13:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igyekszem ezt az utat folytatni a későbbiekben is :)
2016. szept. 29. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!