Mi volt életetek eddigi legrosszabb ajándéka?
Egy spongyabobos párna.
Egyszer mondtam volt barátomnak, hogy mennyire nem bírom Bobot és nem is vicces. Aztán szülinapomra megkaptam és faarccal néztem, hogy mi ez.. és mondta, hogy " hát a múltkor hallottam, hogy mesélsz róla". Aha. Csak b*szott figyelni. Utána vett meglepetésből egy pár fülbevalót. Olyat, amilyet előtte egyszer már vett.
Már rég szakítottunk. De már szeretem Spongyabobot.
Előzménynek annyit, hogy nekem hetekig tartott, hogy az akkori barátomnak megvegyek az ajándékát: kinyomoztam, hogy XY írót nagyon szereti és melyik könyvét nem olvasta, sikerült a sokadik boltban megvennem. Nagyon örült.
Erre én mit kapok: CD-t indiai zenével (WTF??? Nekem a Rammstein, Kiscsillag, ilyesmik tetszettek), meg kaptam egy macskás bögrét!!! , szerintem tök gagyik az ilyesmik és a macskákat sem szerettem. Illetve kaptam egy doboz marcipános csokit. A marcipánt nem eszem meg, utálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!