Ti nem gondoljátok, hogy tényleg kéne szervezni egy gyakorikérdések találkozót?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy szép őszi napon a Margit-szigeten. Írja le mindenki, hogy októberben mikor jó neki!2016. szept. 16. 21:58
11/16 anonim válasza:
Én nem mennék bele az tuti, pedig néha hajt a kíváncsiság, hogy melyik felhasználó milyen lehet. :D
12/16 anonim válasza:
Naná! Én simán elmennék.
Betopanék a sok zsúrbubi közé és köszönnék nekik:
"Szevasztok ,köcsögök!"
Áhh ,bírnám. De mit csinálnánk? :DD
13/16 anonim válasza:
Vidéki találkozóban (Eger vagy Miskolc) benne lennék. :)
14/16 anonim válasza:
Legyen inkább a Nyugati pályaudvar. ;)
15/16 anonim válasza:
Nem. Szerintem ez jó így. Minden amit kérdezni akarok feltehető. A felhőből jön egy válasz. Többnyire a kérdező szellemi szintjén. Kiválaszthatom amit elfogadok, értékelhetem a válasz zölddel vagy vörössel, így a válaszolók szintje is látható egy idő múlva.
16/16 anonim válasza:
Nem is rossz ötlet, de a miutcank,hu oldal tagjai is szervezhetnének megint, és persze újabb összeröffenéseket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!