Kell fizetni a lakcímkártyáért?
Figyelt kérdés
Elveszett lakcímkártyát szeretnék pótolni. Kell, és ha kell, mennyit kell fizetni érte?2016. szept. 5. 10:06
1/5 A kérdező kommentje:
Plusz, ha elköltöztem, akkor megtudom az új lakhelyemnél csináltatni, vagy csak a régi városomban?
Igen, kicsit én is hülyének érzem a kérdést, de 300km-t költöztem, szóval nem tudnék bármikor futkározni, ha mégis a régi városban kéne megcsináltatni..
2016. szept. 5. 10:13
2/5 anonim válasza:
Úgy emlékszem lakcímkártyáért 500 vagy 1500 forintot kellett fizetni, mikor csináltattam.
4/5 anonim válasza:
Nekem nem kellett fizetnem érte, és ha jól tudom, bármelyik okmányirodában megcsinálják, ha megvannak a szükséges dokumentumok hozzá.
5/5 anonim válasza:
Illetékmentes = ingyenes.
A lakcím szerint illetékes jegyzőnél, illetve a lakcím szerint illetékes járási hivatalnál; illetve elektronikus úton az Ügyfélkapun keresztül kezdeményezhető. (Utóbbihoz, nyilván, rendelkezni kell ügyfélkapu-regisztrációval.)
↑
Lakcímigazolvány; Elvesztés, eltulajdonítás, megsemmisülés miatti lakcímigazolvány pótlás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!