Mit tegyek ha antiszociális vagyok?
Szeretnék én ismerkedni de egyszerűen nem megy.... ronda is vagyok, csóró is ez még rá is tesz egy lapáttal.
Ha meg megpróbálkozok akkor hülyét csinálok magamból és akkor még utálni is fognak (akkor már inkább nézzenek levegőnek)
15f
Te nem vagy antiszociális.
Az antiszociális aki nem szeret, nem szorong,nem tanul.
Egészen biztos ,hogy előbb vagy utóbb leküzdöd a gátlásaidat.
Figyeld meg ,hogy más is ugyanolyan gátlásos mint te, csak jól leplezi.
Ne félj megtenni bizonyos dolgokat,mert a félelem maga a gátlás.
Az ember egy idő után rájön ,bármit elérhetne, bármi lehetne,ha nem félne.
Nem félne attól ,hogy mások mit mondanak.
Nem félne attól ,hogy mások mit gondolnak róla.
Kit érdekel mások véleménye.
Ez a te életed, most élsz . Hát ÉLD.
"Hülye felfogás. Ne gátoljon semmi."
Nem, a kérdezőnek van igaza. Inkább nézzék levegőnek, mint bántság, vagy mint hogy szórakozzanak vele.
"Csóróság főleg ne érdekeljen, nem az alapján fognak elítélni."
Jajj, dehogy nem! Még hogy nem számít a csóróság? tegyük fel, hogy lesz barátnője. Hova fogja vinni? Moziba nem tudja. Vidámparkba nem tudja. Buliban em tudja. Mit tud neki venni? Örül, hogy saját magának tud valamit venni. A nőket meg igenis érdekli a pénz, jobban mint a férfiakat (tisztelet a kivételnek).
"De amúgy se érdekeljen más véleménye csak a sajátod."
Na ez igaz.
"Ezt te magadnak magyaráztad be hogy ronda vagy és nem ismerkedhetsz."
Nem. Ő az alapján állapította meg, hogy ronda, hogy hogyan viszonyulnak hozzá a többiek (pl. lányok). Arról nem beszélve, hogy mind emberek vagyunk, ha valaki ronda, akkor az azért látja magán. Ettől függetlenül lehet barátnője. Ne add fel kérdező.
"Felejtsd ezt el, és kezdj el ismerkedni, beszélgess sok emberrel."
És ha barátnőt akarsz, akkor főleg lányokkal. Tudod a lányok szeretik, ha megnevettetik őket. Próbálj velük kevesen beszélgetni, természetes mosollyal. Főleg a rendesebb lányokkal próbálj társalogni.
"Az antiszociális aki nem szeret, nem szorong,nem tanul."
What? Ezt kicsit fejtsd már ki. Amúgy igaz, hogy a valódi "antiszociális" jelzőt nem a visszahúzódó szótlan illetőkre kéne mondani, hanem azokra, akik miatt nem lehet órákat tartani, és akik bántják az osztálytársaikat.
"Hát ha még bunkó is vagy mikor feloldódsz... Te bajod, szenvedj a saját hibádból."
Mintha a többség nem lenne bunkó.
#3 Attól, hogy nem fél, és saját magát adja, és nem követi a többiek idióta viselkedését, még ugyanúgy utálhatják. Tudod, utálják azt, aki a többiektől elüt. Akár visszahúzódó, akár szókimondó hős, aki kiáll magáért és a gyengébbekért.
Aszociális vagy, nem antiszociális.
Mit tegyél? Tehetnél ellene, de ha alapból ilyen beállítottságú vagy, ne várj nagy csodákra. Tudom, mert én is ilyen vagyok.
Hogy ha annyira zavar a dolog, hogy aszociális vagy, akkor keress fel egy szakembert, aki segíthet extrovertálté válni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!