Veszekedéskor mindig nagyon ideges leszek, gyomoridegem lesz - vajon miért lehet? .
Figyelt kérdés
Pontosítva, csak a családon belüli veszekedéskor. Tehát ha idegenek, szomszédok veszekednek, akk nincs semmi bajom. Ha otthon veszekednek (sajnos most egyre gyakrabban), gyomoridegem lesz, zúg a fejem, minden bajom van, inkább befogom a fülem hogy ne is halljam. Pedig már 27 vagyok, miért félek? Mitől féleK? Hisz testvérem 3 évvel fiatalabb, mégis ő is beszáll a veszekedésekbe...2016. aug. 21. 14:07
1/4 anonim válasza:
Nem a félelem, hanem a konfliktus okozta stressz kelti benned ezeket a tüneteket. Az otthoni veszekedések megérintenek, hiszen rólad, a közvetlen környezetedről szólnak, míg a szomszédoké nem.
2/4 A kérdező kommentje:
jó, de mért félek tőlük annyira? szinte rettegek már...
2016. aug. 21. 14:22
3/4 anonim válasza:
ugyanebben a cipőben vagyok. Erre az a magyarázat, hogy félünk attól, hogy a vita hevében valaki megüti a másikat úgy, hogy komoly baja lesz. Pedig nem fordult még elő, én mégis félek, hogy bekövetkezik. :( 20/F
4/4 A kérdező kommentje:
én nem konkrétan attól félek hogy megütik egymást, hanem mindig az, hogy mi lesz most velem? tudom, kicsit önző, de erre gondolok ilyenkor. Mert mindig ilyen családi ügyekről veszekednek, hogy el fognak válni, utálják egymást, stb...
2016. aug. 21. 19:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!