Miért nem lehet kultúráltan szórakozni?
Figyelt kérdés
Úgyértem miért kell hozzá üvöltözni,ordibálni,állatkodni és miért kell hozzá annyit inni hogy detox közeli állapotba kerüljön az illető? Szerintem úgy is lehet szórakozni hogy lemegy néhány sör amitől mondjuk jobb kedved lesz és nem hiszem hogy a kiabálásoktól valaki menőbb lesz szóval nem értem miért csinálják egyesek.
Tehát: Miért nem lehet kultúrált ember módjára szórakozni?
2016. aug. 20. 09:13
1/6 anonim válasza:
Mert a szórakozás során az ember levezeti a feszültséget.
Ennek pedig része az ordítozás, strísszcsökkentő hatása van.
Ami az ital hatására fokozottan előjön.
Detox szintű berúgás szintén ennek a része.
2/6 anonim válasza:
Mert rossz helyre jársz szórakozni. Vannak helyek ahol egyáltalán nem divat a full részegség, ordibálás.
3/6 piriiiii válasza:
Hát ja, rossz helyre jársz szórakozni.
Amúgy annyira szeretem, amikor leírja valaki, hogy "kultúrált". Az kulturált. :) Hatalmas paradoxon.
4/6 anonim válasza:
Rengetegen szórakoznak csendesen, visszafogottan, csak őket nem veszik észre épp ezért..:D
5/6 anonim válasza:
Én pl. nagyon kultúráltan szórakozom, képes vagyok iszonyú mennyiségű alkoholt meginni úgy, hogy egész végig nem szólok senkihez egyetlen mukkot sem. Nem is lenne kihez, ha csak nem vadidegenekhez. Ahhoz viszont nekem egyáltalán nincs kedvem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!