Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem tudok annyit beszéln...

Miért nem tudok annyit beszélni mint mások?

Figyelt kérdés

Teljesen gyerekkorom óta fenn áll ez a "probléma", csak azokkal tudok normálisan kommunikálni akiket ismerek és tudom hogy milyenek, mire milyen reakciót várhatok stb. és hogy mit gondolnak rólam. Inkább négyszemközt szeretek/merek jobban beszélgetni, főleg magamról. Bekerülök egy új társaságba, új munkahely vagy akármi és egyszerűen egész nap képesek pofázni a semmiről, én hiába erőltetem de egyszerűen nem... Nem tudom mi a baj, miért vagyok ilyen. Miben vagyok másabb mint a többiek, hogyan kéne gondolkodnom hogy ki merjem mondani amit gondolok stb. és egyáltalán olyanokon gondolkodjak ami kimondható.

Hiába iszok, hiába szívok, hiába veszek be akármit. Ez nem változik. Sokat csalódtam és iszonyatosan félek hogy visszaélnek vele, ha kiadom önmagamat. Unom az emberek színjátékait, hazugságait, a kényszer kedvességet, unom az embereket és a hülyeségeiket. Egy kib.szott színjáték az egész, amiben élünk.

2016. aug. 17. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:

Én határozottan szeretem, hogy nem vagyok beszédes és nem jár egész nap a szám. Imádom a csendet és utálom, ha valaki a semmiről egész nap tud dumálni. Menekülök tőle.

Nem hiszem, hogy te lennél defektes.

2016. aug. 17. 12:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, szokj hozzá.
2016. aug. 17. 12:15
 3/4 anonim ***** válasza:
[link] :)
2016. aug. 17. 12:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Ilyen vagy kész, fogadd el. Nem vagy egy lepcses szájú, ez van. Tudom, néha nagyon zavaró lehet, mert én is ilyen vagyok, de te ilyen vagy- szűkszavú.
2016. aug. 17. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!