Gáz ez így egy esküvőn?
Egy rokonomnakmlesz esküvője és arra vagyunk hivatalosak.. Mivel nekem nincs párom,de van egy kétes kép a facebookon,amire azt gindolják,hogy igen barátnő,csak eltitkolt,így azt kaptam,hogy ha akarok hozhatok valakit!
Na most annak jobban örülök,hogy nem kell " egyedül" menni,viszont mégsem mondhatom,hogy a barátnőm,mert nem jár ide hozzánk és a nagy " bemutatás" után sem fog,mert nem a párom!
Most ha elviszem és úgy mutatom be a csajt mint munkatárs az milyen gáz és a közeli népség mit fog gondolni,hogy mit keres az ott?! Nem mintha közük lenne hozzá,de ha be mutatom,mint barát ismeròs az gáz nem?
Félek,mert ha elviszem azt valamelyik családom csinál valami égőt hát azt soha nem mosom le.. :D
Mit tegyek vigyem el a csajt és izguljak azért hogy mi lehet vagy menjek egyedül és szenvedjek amiatt?

A csaj nem bánná,szereti a bulikat szívesen jönne,emiatt nem problémázik..csak én vagyok rossz helyzetben.. Nem volt nálunk soha és a jövőben sem lesz olyan vendég,hogy mondjuk itt alszik.
Munkatársként meg furán néznének.bár nem kell igazán nekem ezt terjeszteni..elég ha mellettem van

Engem az nem zavar,ha azt gondolják,hogy a barátnőm,őt szinten nem,ezekről beszéltem neki..benne van a játékban, csak az zavar engem hogy fura lesz,hogy egyszer látták,utána már nem..
Nem zavarna ha ott lenne jobban érezném magam,mint egyedül,csak ugy maga a helyzet furcsa számomra..
Ja meg összejönni sem akarok vele,semmit csak elkisér azt kész..
Csak minden esetben furcsa lesz ha eljön..ha barát munkatárs azért,ha barátnő,de máskor nem látják,akkor azért!

De miért, neked az egész rokonságod a hálód előtt áll, hogy kivel kufircolsz?
Ha tudjuk egy képről, hogy félreérthető, és kitesszük, akkor az a célunk vele, hogy félreértsék.
És bár nem értek egyet az esküvői beugróval, az ő "részét" ki fogja fizetni? Neki megér 10 ezret egy esküvő, vagy helyette is te fizetsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!