Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Anotalkos sztorik?

Anotalkos sztorik?

Figyelt kérdés
Lehet ott ismerkedni?

2016. aug. 4. 00:52
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
lehet ismerkedni, van egy KEVÉS normális ember ott, sőt, nekem most éppen onnan van alakulóban kapcsolat, de csak trollkodni voltam ott eredetileg...
2016. aug. 4. 01:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyszer elkezdett beszélgetni egy csaj, aki leszbi volt állitólag. És azt akarta, hogy küldjek magamról egy képet, én meg mondtam, hogy nem akarok egy idegennek képet küldözgetni magamról xD Erre mondta, hogy jó, akkor csak ő küld magáról egyet. Odarakott egy linket, megnyitottam és egy tök pucér csaj volt ajta széttett lábakkal, miközben ujjazta magát XDDDDDD És az arca meg tök ronda volt. És igy irtam neki, hogy ez mi a ... volt, azt hittem, az arcáról fog küldeni legalább, vagy valami, erre elkezdi: Ohh bocsi, nem ezt akartam, ezt valaki más küldte nekem és véletlenül ezt másoltam át :ssss Aztán hirtelen kilépett xd

Meg valamiért 20-ból úgy 19 alkalommal úgy irnak rám random idegenek, hogy:

"Szia, egy kanos fiú vagyok, izgalmakat keresek!!"

"Szia. 3,14nád van?"

"Szia, ha küldök képet a farkamról, elmondod, leszopnád-e?"

De néha, nagyon néha akadnak normális emberek is :DD

19L

2016. aug. 4. 02:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én poénból találkoztam egy lánnyal Anotalkról, csak annyira buta volt, hogy fél óra után ott hagytam. Örök emlék marad :D
2016. aug. 4. 09:47
 4/6 hugyosgalacsin ***** válasza:
egy 14 éves kislány akart szerepjátékot játszani velem, miközben húszon kettő vagyok. Kérdeztem milyen fétise van, azt sem tudta mit jelent a szó nem tudott reagálni... kérdem megint papás mamást akarsz semmi válasz aztán kérdeztem apukád legyek vagy mi? és ott hagytam, nem válaszolta meg milyen szerepjátékot akart...
2016. aug. 18. 15:24
 5/6 anonim válasza:
Nekem most van egy pasim akit anotalkon ismrtem meg:)
2016. aug. 24. 13:56
 6/6 anonim válasza:
Ha kitartó vagy, akkor igenis lehet normális embereket találni, viszont rengeteg türelem és erő kell ahhoz, hogy ne akadj ki az első százezer hülyénél, perveznél. Persze az attól is függ, hogy milyen típusú embereket keresel. Ha normális, hosszútávú kapcsolatot akarsz kialakítani, akkor nem ez a neked való oldal... Bár, nekem van egy eléggé komoly ismeretségem onnan, hiába 700 km a távolság. Kell ide a szerencse :)
2016. aug. 26. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!