Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert vagyok ilyen egyedul?

Miert vagyok ilyen egyedul?

Figyelt kérdés

Testver nelkul nöttem fel , keves baratom volt, azokhoz ragaszkodtam nagyon. Mara mar szetszeledtek a vilagban , ahogy en is kivandoroltam kulföldre a ferjemmel , aztan elvaltunk

Itt a maganyom meg fokozottabba valt ....

Minden problemam hatvanyozodott , a magany meg erösebb mint otthon volt ....

Sok fiunak tetszettem tizen huszonevesen megis egy kezemen meg tudom szamolni hany kapcsolatom volt ...

Hiaba voltam maganyos nem hivtak bulikra en sem kezdemenyeztem semmit mert buszke voltam , megis fiubaratom volt mert jol neztem ki...

Valahogy barhol vagyok barhova megyek nem alakulnak baratsagok , en meg nem akarok ketsegbeesetten viselkedni , kapaszkodni senkibe , sose tettem , szeretnem ha spontanul alakulnanak a kapcsolataim ....

Jo lenne tudni az okat h miert nem keresi senki a tarsasagom söt miota elvaltam , mintha kerulnekek az emberek , esetleg felnek h szingli nö vagyok es veszelyt jelenthetek , vagy arra gondolnak h csak problema egy egyedulallo nö nem tudom , teny h senkim nincs .

Ha beszelgeteseket kezdemenyezek , az emberek leraznak , facebookon nem jelölnek vissza , mintha lepras lennek .

Nem iszom , nem drogozom , nem kerek kölcsön nincs szuksegem senki segitsegere ....

A ferfiak meg megneznek nem vagyok rut most sem ....

Nem vagyok kellemetlen...

Mi lehet az oka ? Mar arra is gondoltam h Aspergerem van

2016. júl. 29. 22:45
 1/2 anonim válasza:
Szerintem csak nem olyan emberekkel találkozol, akik olyan nagyon hirtelen kötődnének másokhoz... Egy barátság kialakulásánál a legtöbbször muszáj az egyik félnek kicsit kezdeményeznie, aztán ha beindul a dolog, akkor már oda-vissza működik. Ha találsz valakit, akivel jól érzed magad, akkor utána próbáld meg felvenni vele a kapcsolatot, és szervezz be egy következő találkát, ha jól megy, akkor mondom már oda-vissza fog működni a dolog, sőt, az is lehet, hogy az illető elvisz a saját társaságába magával, így nagyon könnyen lehet barátokat szerezni gyorsan :D Az, hogy az emberek lekoptatnak facebookon, szerintem azért van, mert nem a legjobbkor írsz nekik, én is volt már hogy emiatt ráztam már le valakit, mert egyszerűen épp nem értem rá... Egyébként szerintem próbálj minél több új dolgot csinálni, a spontán barátságok úgyis spontán eseményeken alakulnak ki... Járj el helyekre, és ne csak azokra a helyekre amiket már kívülről-belülről ismersz. Nem tudom hol és mit dolgozol, de a munkahelyeden is biztos találsz valakit, akivel jól ellehetsz :) És ne félj megszólítani szimpatikus idegeneket, mert abból is lehet barátság :D Ha a pasizós részről érdekel a véleményem, ott is valószínűleg neked kell majd eleinte kezdeményezned, ha már mások nem teszik meg... Ez nem büszkeség kérdése, ha úgy érzed, kell valaki, akkor tegyél érte :D Egyébként nem tudom mióta vagy így vele, de ha nem régóta, akkor idővel magától is jobb lesz. :D
2016. júl. 30. 03:47
 2/2 anonim ***** válasza:

Manapság a legtöbb ember csak a saját boldogságát nézi, kevés az önzetlen egyén és épp a sok csalódás miatt. Én sem akartam soha senkibe kapaszkodni és teher lenni, de amikor az 5 éves kapcsolatomnak vége lett, mert megcsalt a párom mégis megtettem és a barátaim nagy része segített, felkarolt, kimozdított. Ezért végtelenül hálás vagyok nekik és ha bármiben támogatásra, segítségre, társaságra vagy csak egy jó szóra van szükség ott vagyok.

Lényeg a lényeg vagy támaszkodj a barátokra hogy segítsenek átvészelni, vagy kicsit változtass a hozzáálláson fejben, mert ez egy rohanó világ és sajnos a legtöbb ember nem ér rá. Ha szeretnél beszélgetni vagy kibeszélni magadból írj, szívesen segítenék ha tudok.

2016. júl. 30. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!