Hogyan és hol lehet lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
Úgy igazán nincsenek női ismerőseim és ezért merült fel bennem ez a kérdés.2016. júl. 26. 18:46
1/8 anonim válasza:
szinte bárhol lehet csak menj ki a hazbol
2/8 anonim válasza:
Bárhol, ahol nők vannak. Munkahelyen, iskolában, barátokon keresztül. Persze nem mindegy, hogy csajt akarsz magadnak, vagy női barátot.
3/8 anonim válasza:
Odakitn bárhol :) legyen akár a park egy sétatér egy üzlet mozi busz stb... bármilyen esemény. Munkahely, nyári meló, suli,tanfolyam, előadás, színház,könyvtár, strand. Bulik, házibulik, koncertek fesztiválok stb... A lényeg,hogy menj ki a házból mosolyogj légy nyitott.
Fesztiválokon az emberek amúgy is felszabadúltabbak, nyitottabbak. Nappal nagyon jól lehet ismerkedni, de akár este is :) pl: Te is szereted ezt a zenét? Kostoltad már ezt a lángost? ezekkel lehet beszélgetés témát generálni :)
Neten is lehet közösségi oldalakon ismerkedni, de személyesen jobb, de kezdetnek az ilyenek is jók. Pl: ask.fm, nevenincs.com, anotalk.hu, tumblr...
ha társat keresel vannak társkereső oldalak is, de arról nem tudom véleményt mondani :)
4/8 anonim válasza:
Lehet hogy le fogtok pontozni de én kírtam kérdéseket és utána a fiúktól kaptam vagy 3 privát üzenetet hogy ismerkedni akarnak.Pedig csak ilyesmiket írtam ki: Milyen tulajdonságokat szerettek a lányokban?
6/8 anonim válasza:
első három válaszolónak igaza van,csak ki kell mozdulnod otthonról
7/8 anonim válasza:
Kérdezd meg biztos van fiú ismerősöd aki be tudna avatni a nők körébe, biztos van pár fiú ismerősöd, aki ismer szingli csajokat. Ne válogass, hanem adj nekik esélyt! Mindegyiknek. Hidd el hogy akkor jársz jól! Ameddig nem ismered őket, addig ne csak a külsőt nézd, minden nő szebb lesz úgyis, ha kap figyelmet. Nagyon megszívhatod egy "dekoratív" nővel is, ezt sose felejtsd el. Nem mindegy, hogy kivel tudsz szerelmezni, hülyülni, meg értelmesen beszélgetni. Mindhárom kell, a többi az csak változó formaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!