Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért lehet egy macskatartónak...

Miért lehet egy macskatartónak macskaalom szaga?

Figyelt kérdés

Egyik kedves barátomon érzem mindig ezt a szagot, feltételezem, hogy rendszeresen tisztálkodik, de gondolom a ruhja beveszi a szagot. De ez miért van?

Lehet egyszerűen az, hogy egy légtérben van a szellőző ruha az alommal? illetve még kínosabb - ti szóvá mernétek tenni? Nagyon nem akarom megbántani, de borzasztó zavarónak tartom ezt az állapotot, amiatt is aggódom, hogy esetleg allergizálhat.

2016. júl. 21. 21:17
 1/5 acelsziv ***** válasza:
Mert cseszik rendszeresen tisztítani az almot és a penetráns macskahúgyszag mindenbe beleeszi magát.
2016. júl. 21. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Nálunk is van cica, mégsincs alomszag. Napi többször van takarítva.

Valószínű a barátod nem rendesen takarítja, vagy rossz minőségűt használ. Van olyan ami nem csomósodik össze a pisinél és nem lehet kiszedni rendesen. Na, annak tuti van szaga.

2016. júl. 21. 21:34
 3/5 anonim ***** válasza:
nekem kettő van, mégsincs büdös sem a lakásban, sem a ruháimon. Szimplán igénytelenség az egész.
2016. júl. 23. 14:05
 4/5 A kérdező kommentje:
Jó, de hogy szólnátok neki, úgy, hogy szeretném továbbra is fenntartani a jó viszonyt.
2016. júl. 23. 14:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem azon semmi bántó nincs, hogy elmondod hogy gyakran macskaalom szagot érzel rajta... aztán jobban odafigyel majd a dologra... már ha érdekli.

Nálunk pl csak a szilikonos alom vált be, a többit büdösnek találtam és gyakran is kell azokat takarítani. A szilikonost nem kell. Na meg az sem mindegy hogy nyitott az alomtálca vagy fedett... meg hogy épp az előszobában tartja-e, ahol mellette a ruhák száradnak... előfordulhat.

2016. júl. 23. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!