Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem gáz heteróként meleg...

Nem gáz heteróként meleg szórakozóhelyre menni?

Figyelt kérdés
Két barátnőmmel megyek és még sosem voltam ilyen helyen..nem fognak kinézni vagy mit tudom én? 18L

2016. júl. 19. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
81%
Az egy óriási tévedés, hogy ez egy szubkultúra. Egy szubkultúrához te választod meg, hogy csatlakozol. A homoszexuális emberek nem választják azt, hogy a saját nemükhöz vonzódnak...
2016. júl. 19. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:
11%

ja, aha, azt tényleg nem. Azt viszont megválaszthatják, hogy ezt hogyan élik meg, és hogyan, milyen elvek szerint élik az életüket.

Azok a meleg párok, akik tényleg a párkapcsolatot, az emberi értékeket, az összetartozást keresik egymásban, és jóban rosszban együtt élnek, azt kívánom, legyenek nagyon boldogak, mert megérdemlik!

Aki viszont belesüpped a szexközpontú, egoista dagonyába, azt viszont hadd utáljam egy kicsit, akár meleg, akár nem.

2016. júl. 19. 22:51
 13/16 anonim válasza:
Azt utálsz akit akarsz a te döntésed, de a világ pont az ilyen emberek miatt tart ott ahol, akik kinéznek maguknak valamilyen csoportot, tulajdonságot és anélkül hogy bármit is tudnának róluk mocskolódnak utálkoznak velük kapcsolatban..a szeretet hiánya miatt tartunk ma ott emberek ahol..
2016. júl. 20. 08:56
 14/16 anonim ***** válasza:
én a helyedben elmennék kérdező, nem fognak megenni :)
2016. júl. 20. 11:02
 15/16 Inessential ***** válasza:
Nem gáz.
2016. júl. 25. 00:11
 16/16 anonim válasza:
100%
Már sokan szóltak előttem ezzel kapcsolatban. Nem vagyok meleg, de nem is tartom őket különbnek. A családom a lehető legjobban elítélte a melegeket, engem is úgy neveltek, hogy utáljam őket, mert elvileg ők nem is emberek. De én nem törtem meg, kitartottam amellett, hogy ők is emberek, nem szabad őket azért elítélni és megutálni, mert nem arra izgulnak, amire te. Szóval szerintem egyáltalán nem gáz, aki pedig az ellenkezőjét mondja, az őrült vagy hazudik :)
2016. júl. 25. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!