Mi ez a pokémon-go mánia?
Sziasztok! :)
Az érdekelne,hogy most miért ennyire "menő" a Pokémon go?XD
A baráti köreimben is most mindenki azt nyomatja,és mindenhol ilyen reklámokat látok.pl:olyan pólókat.
értem én hogy van egy ilyen program,de mi benne az ennyire jó?
Az a lényege, hogy letöltöd telóra, és mászkálsz a városban, és találsz pokémonokat azokon a helyeken, amik benne vannak a játékban. Vízpokémonokat a tavaknál, folyóknál, stb. Többen is lehet játszani, és cserélgetni is lehet a pokémonokat, amik így fejlődnek.
Legalábbis nekem ezt mondták :)
Szerintem aranyos játék.
MOST azért ilyen menő, mert nemrég jött ki. :D
Egyébként a Pokémon a 20 éve való megjelenése óta elképesztően népszerű játéksorozat, csak mivel itthon nincs a konzoloknak (főleg a Nintendonak) akkora kultúrája, utoljára akkor hallott róla sokat a magyar ember, amikor 14-15 éve ment itthon a játék alapján készült rajzfilm, ami elég nagy réteget elért.
A játék lényege, hogy a telefonod GPS-e követi a mozgásodat, így ha lesétálsz az utca végére, akkor a karaktered is az utca végén lesz és így tovább.
Sétálás közben Pokémonokat találhatsz, amiket befoghatsz, hogy harcolj velük később.
A játékban vannak úgynevezett PokéStop-ok. Ezeknél a pontoknál cuccokat kaphatsz. A másik különlegességük, hogy érdekes pontoknál vannak elhelyezve. Pl. szobroknál, emléktábláknál vagy hasonlóknál, így arra készteti a játékost, hogy keresse fel ezeket a helyeket. A városban például akár olyan helyekre is elvezethet, ahol sosem jártál.
Ezek közül a megállok közül vannak Gym-ek (edzőtermek). A három csapat (piros, kék, sárga) ezeknek az elfoglalásán versengenek azáltal, hogy csatáznak a megszerzett Pokémonjaikkal.
Harmadik érdekesség, hogy kaphatsz tojásokat, amiket azzal kell kikeltened, hogy sétálsz. Vannak 2, 5 és 10 kilométeres tojások. Egyetlen hátránya, hogy ezt a sétát, csak akkor számolja a játék, ha előtérben fut. Viszont erre van a Battery Saver mód, ami elsötétíti a kijelzőt, ezzel kevesebb aksit használva.
Mozgásra ösztönzi az embereket és közösségeket kovácsol. Itthon is rendszeresen járnak ki a játékosok csoportosan játszani. Szerintem kifejezetten jó cucc. :D
Hajrá Team Instinct!
Á, ezt csak azok értik igazán, akik ezen a mesén nőttek fel :) Akkoriban, mint minden gyerek, én is sokszor fantáziáltam rólam ilyen lenne egy olyan világban élni, mint a mesében. Volt annak egy varázsa. Most pedig ez a dolog egy kicsit életre kelt, ami szerintem egy tök jó dolog, olyan jó kis nosztalgikus.
Persze sokan nem így gondolják és csak divatolásból játszanak vele, vagy fikázzák, hogy gyilkos játék :))) Érdekes, hogy autót is mióta meg mennyit gyárt az ember, na pedig az hány balesetet "okoz", ugye...
Engem nem érdekel, de engem ne zavarjanak meg mert nem állok jót magamért! A házamba meg pláne ne jöjjenek be!
Elég gáz hogy ez a mozgás . .
#utolsó.. miért menne már be valaki a házadba?? mivan?! Miért gáz hogy mozognak az emberek?!
A játék azért lett népszerű, mert maga a pokémon egy nagyon népszerű anime és játéksorozat már régóta, jó marketingel. Az benne a jó, hogy a "valóságban" elkaphatják a játékosok a pokémonokat, mint az animében. Vannak arénák ahol harcolhatnak a csapatok (mystic, valor, instnict), stb. Még elég kezdetleges, hamarosan lesz lehetőség cserélgetni a pokémonokat és várhatóan sok új funkciót vezetnek még be.
Team Mystic! Evolution is our revolution!
Azért halt meg a gyerek mert bement egy idegen házba! Azért írtam . .
Másrészt sokan azt hiszik hogy ez sport . .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!