Van mikor üvöltöznek mellettem egyes emberek torkuk szakadtából de úgy, hogy nem nekem. És miért hergelem fel magamat rajta?
Mellettem üvöltözött a mai nap egy személy de nem nekem szánva. De olyan hangosan hogy egyszerűen felhergelt teljesen. Ilyenkor azt értem, hogy:
-elvesztem a látásom egy részét
-felszabadul a testembe az adrenalin
-érzem ahogy a szívem gyorsabban kalapál
-érzem ahogy a vér egyre gyorsabban folyik az ereimbe
-remegek
-úgy érzem, hogy veszélybe vagyok és szorongni is elkezdek és érzem hogy befogok kattani.
Már nem egyszer volt hogy ezmiatt bekattantam és nem tudom hogy ez normális dolog-e. ui: -rossz gyerekkorom volt.
Nagyjából normális reakció mert pl ha egy kutya elkezd ugatni egy utcában az láncreakcióban végigmegy a többin is,pedig nem is tudják mit ugat az első.
Itt is van egy agresszív vagy védekező ordibálás ami hat másokra is ,rád is,és elindítja ezeket a vegetatív folyamatokat. Más is ideges ilyenkor csak kevésbé mutatja. Megoldás lehet ha magadban kifigurázod az ordibálót, beleképzeled valami mónikashowba és kívülről nézed hogy de hülye ez a vicces bolond itt mellettem :D
A primitív emberek akiknek nincs normális elképzelésük a világról és a többiekkel való kommunikációról, azok csak ordítva képesek kifejezni a gondolataikat.
Nincs morális értékrendjük, mert így nevelték őket(vagy nem nevelték sehogy sem).
Kár felidegesítened magadat az ilyenek miatt, örülj hogy te nem az ő szintjén vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!