Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van mikor üvöltöznek mellettem...

Van mikor üvöltöznek mellettem egyes emberek torkuk szakadtából de úgy, hogy nem nekem. És miért hergelem fel magamat rajta?

Figyelt kérdés

Mellettem üvöltözött a mai nap egy személy de nem nekem szánva. De olyan hangosan hogy egyszerűen felhergelt teljesen. Ilyenkor azt értem, hogy:

-elvesztem a látásom egy részét

-felszabadul a testembe az adrenalin

-érzem ahogy a szívem gyorsabban kalapál

-érzem ahogy a vér egyre gyorsabban folyik az ereimbe

-remegek

-úgy érzem, hogy veszélybe vagyok és szorongni is elkezdek és érzem hogy befogok kattani.

Már nem egyszer volt hogy ezmiatt bekattantam és nem tudom hogy ez normális dolog-e. ui: -rossz gyerekkorom volt.

2016. júl. 18. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Engem is zavarnak a primitívek, de ez már nagyon túlzás. Gondolj arra, hogy ne tedd edd magad mások miatt. Ha ennyire idegeskedsz ebből nagyobb egészségügyi problémáid leszek hosszútávon.
2016. júl. 18. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Nagyjából normális reakció mert pl ha egy kutya elkezd ugatni egy utcában az láncreakcióban végigmegy a többin is,pedig nem is tudják mit ugat az első.

Itt is van egy agresszív vagy védekező ordibálás ami hat másokra is ,rád is,és elindítja ezeket a vegetatív folyamatokat. Más is ideges ilyenkor csak kevésbé mutatja. Megoldás lehet ha magadban kifigurázod az ordibálót, beleképzeled valami mónikashowba és kívülről nézed hogy de hülye ez a vicces bolond itt mellettem :D

2016. júl. 18. 19:29
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbálom magamat zenével nyugtatni. Felcsapom a fejhallgatót és elbújok (szoba egyik sarka. széken meg asztalnál nem pedig guggolok meg ilyenek. de ez tart vagy 1 óráig még úgy lenyugszom és ilyenkor eléggé elmebetegnek érzem magamat, mert lényegébe ezzel zárom el a külvilágot. Kiskoromba is ezt tettem mikor már minden mélyben volt. 19F vagyok egyébként.
2016. júl. 18. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:

A primitív emberek akiknek nincs normális elképzelésük a világról és a többiekkel való kommunikációról, azok csak ordítva képesek kifejezni a gondolataikat.

Nincs morális értékrendjük, mert így nevelték őket(vagy nem nevelték sehogy sem).

Kár felidegesítened magadat az ilyenek miatt, örülj hogy te nem az ő szintjén vagy.

2016. júl. 19. 01:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!