Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miféle emberek ezek?

Szerintetek miféle emberek ezek?

Figyelt kérdés

A forumokon fontoskodó önjelölt celebek...bárki aki már követett valamiféle fórumot azon belül több kategoriában is hozzászólt vagy témát nyitott ,mindenhol fel-fel bukkan egy forum "junkie" , aki bizony odajön és jól megmondja a véleményét mindenröl. kb 900 hozzászólása van az adott fórumon és mindenbe beleüti az orrát ha ért hozzá ha nem ha tud értelmes választ adni ha nem. Mindenki névröl ismeri és helyenként magasztalói is vannak, olyan jellemtelen alakok akik szerint az adott személy intelligens ,vicces és jópofa.Ezek mögül támogatást érezve szinte bárkivel képes leállni veszekedni bármilyen helyzetben.

Akkor jöjjön a kérdés, Miféle emberek ezek ? én a tippem arra adnám,hogy ezek szörnyen magányos kirekesztett alakok akiknek a családjukon kivül nincs szociális kapcsolata, más ötletem tényleg nincs. kinek mi a pszihoanalizise ?

#elmebeteg #pszioanalizis
2016. júl. 15. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem,épp unatkozik ezért leűl a gép elé, sorba megy a kérdéseken majd beszólogat és királynak érzi magát..majd amikor felmegy a pumpa az agyában, mert sok a marhaság,amire válaszolt ,kilép az oldalról és megjegyzi magának,hogy milyen h.l.e emberek is vannak.

Én így képzelem :)

2016. júl. 15. 14:10
 2/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem ezek olyan emberek, akik két borsópucolás között ráeszmélnek, hogy "juhé, a borsóhéj atomok hiposzociofízise nukleocid jellemreakciót adnak a prezisztens smicilid dikleusz paramedmicidjeire", és akkor megkapargatják egy picikét a borsóhéjat, megetetik a kiskutyájukkal, majd telepatikus kapcsolatba lépnek vele, erre a blöki kiadja, hogy "gyakorikérdések pont vau". És minő csoda - máris itt leledzenek. :)

De lehet, hogy tévedek. :)

Amilyen a kérdés, olyan a válasz.

2016. júl. 15. 14:16
 3/11 anonim ***** válasza:

"Akkor jöjjön a kérdés, Miféle emberek ezek ? én a tippem arra adnám,hogy ezek szörnyen magányos kirekesztett alakok akiknek a családjukon kivül nincs szociális kapcsolata, más ötletem tényleg nincs. kinek mi a pszihoanalizise ?"

Még egyik sem tette tönkre az iskolás éveimet mindenféle ok nélkül, ellentétben a nagyszájú közösségi emberekkel, úgyhogy nincs velük bajom. Lehet, hogy valahova hülyeséget írnak, de más is írhat hülyeséget, nem csak ők. Úgyhogy ezért nem haragszok rájuk, maximum lepontozom őket.

2016. júl. 15. 14:34
 4/11 anonim ***** válasza:
41%

Hülyeséget írsz! Egy okos ember nem tölti az egész napját a GYK-en. Max a tudományok kategóriát látogatja hébe-hóba.

2016. júl. 15. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Megmondóember. Mindenki jól ismeri őket.
2016. júl. 15. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Üdvözlet a XXI. századi modern világban kérdező!

Ez az a világ, ahol boldog-boldogtalan lényegében azt csinál, amit akar, annak adja ki magát aminek akarja (lásd a magukat lánynak kiadó fiúkat ezen az oldalon) és kedvére szemetelhet tele annyi fórumot, amennyit csak kedve tartja. És lesz annyi követője is, akinek ez tetszik. Ez az internet. A mai szép technikai társadalom. Ahol simán kirúgathatod magad a munkahelyedről, hogy az utcán virtuális szörnyeket gyűjts a telefonoddal, ahol az aszfaltba építik be a közlekedési lámpát, nehogy a nagy utcai fészbukozás közben elüssön egy autó.

2016. júl. 15. 14:43
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem a fejlett technológiával van a baj, hanem azokkal a hülyékkel, akik rosszul használják. Olyanok meg mindig voltak, akik másnak adták ki magukat, mint amik valójában.
2016. júl. 15. 15:00
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős eset, is találkoztam már velük.

Főleg az index fórumain szoktam ilyen embereket látni ezeknek jellemzően van saját blogjuk is (valamelyik divattémában írnak erőltetett butaságokat) és ezért valami sztárnak gondolják magukat, a többi kommentáló embert meg nímandnak.

A facebookon keresztül is szeretnek jól megmondani dolgokat, megmondani a magukét, ezek az emberek leginkább csak fröcsögnek és az ismerőseik körében is a negatív pletykák terjesztői. Ezeket általában lehurrogják a normálisabbak.

A gyakorin szerencsére nem szoktam ilyenekkel találkozni. Néha van vita, de az csak egyedi eset, itt a gyakori válaszolók normálisabbak a többi oldal átlagánál.

2016. júl. 15. 16:39
 9/11 anonim ***** válasza:
43%
SZERINTEM NINCSEN IGAZAD! MAJD ÉN JÓL MEGMONDOM NEKED! ÉRTELMES IKNDOKLÁST MEG NE IS VÁRJ! ...na megyek, nézek egy kis irigy hónaljmirigyet, utána meg gyakorlom tovább a WC-használatot (jobb esetben).
2016. júl. 15. 19:01
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
És rosszabb esetben? A WC gyakorolja a te használatodat?
2016. júl. 15. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!