Tényleg ciki ha nincs valakinek jogosítványa?
Ha nem jársz kocsival, nincs szükséged rá, akkor fölös.
Ha pl nagyvárosban laknék és mindenhová eljutnék tömeg közlekedve nekem se lenne jogsim és kocsim se. De mivel nem így van ezért letettem.
24/l
Igen sok embernek nincs jogosítványa (nekem sem).
Egy ilyen közlekedési kultúrában, amiben itthon élünk, nem is akarok soha részt venni autóval.
Aki szerint meg ez ciki, arról meg nekem van meg a véleményem. :]
Nézd, úgy kell felfogni az autó dolgot hogy nem kell a villamos elé hamarabb kimenni hogy majd elérd a buszt amire átszállsz. Lehet hogy költeni kell rá, meg tankolni, de cserébe elmész vele akárhova, berakod magadnak a holmit amit vinni akarsz valahova.
Ha van kutyád macskád, akkor pl nem a tömegközlekedésen kell vele zötyögni.
Nekem A-B kategóriám van, nyáron csak motorral megyek, ha bejön a nagyon hideg, ónos eső, hó, akkor pedig autóval. Télen pl új abroncsot kap a motorom, a felniket elég fárasztó volna cipelni kézben a városon keresztül, így meg berakom régi kerekeket meg az új gumikat és viszem.
Mondjuk annak nem látom értelmét, ha valaki kifizeti a pénzeket érte, aztán sose vezet, mert nem ül ott mellette valaki.
Attól is függ, hol laksz. Budapest belvárosában tényleg felesleges.
Viszont én nem ott lakom és sosem akartam olyan nő lenni, aki nem mer vezetni, meg nem is akar. Rengeteg olyan ismerősöm van, aki nő és arra fogja, hogy ő nő és azért nem vezet. Persze azért a párja tudjon, meg fuvarozza, ha kell. Nálam ez nem pálya, amint lehetett meg volt a jogsim, amint lesz rá lehetőségem autót is veszek. Nem akarok én is anyósulesen poffeszkedo nő lenni, mint sok ismerősöm, akik személyi sofőrnek nézik a párjukat.
"hogy már azért illő lenne. "
Miért lenne?
Egyébként normális emberek között ez nem ciki.
Apa például 42 éves korában tette le a jogsit, mert előtte nem volt rá szükségünk (most 44 éves) . Autó is van.
(Anya nem vezethet egészségügyi okok miatt, de anno elkezdte ő is, de nem tudta befejezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!