Nektek mi volt a legrosszabb szülinapotok?
Nektek melyik volt eletetek legrosszabb szülinapja? nekem a mai.:(
14 éves lettem,már tegnap összeállítottam egy kis tervet,Hogy milyen jó lesz, meg minden.. Az este folyamán rosszul lettem, hányingerem van, és semmit sem aludtam. Tudom ennél vannak rosszabbak is csak mégis..:c
Acélozd meg magad egy kicsit, nem szabad mindent ennyire felvenni. Olyan világot élünk, ahol ha egy kis gyengeséget éreznek az emberben, azonnal megpróbálják eltaposni. A hülyék véleményét meg magasról szard le. Mindig azok kísérlik meg elvenni az ember kedvét az "úgyse fog sikerülni" szöveggel, akik soha semmit nem értek el az életükben. Nem kell hagyni, hogy a negativitásuk átragadjon rád. Azért is érezd jól magad, és harcolj azért, amit el akarsz érni.
És igen, én is azt kívánom születésnapod alkalmából, hogy ettől nagyobb gondjaid soha ne legyenek. :)
köszönöm szépen a válaszodat 11-es.:)
Nagyon aranyos vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!