Tényleg baj, ha egy lány perverz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Sokan mondják, hogy 'mi az, hogy lány létemre így viselkedek, milyen viselkedés ez,...' Tényleg baj? Hagyjam abba?
19/L.
2016. jún. 22. 15:07
1/9 anonim válasza:
Ha a barátoddal vagy perverz, az egyáltalán nem gond, ha mindenkivel, az már nem vicces.
2/9 anonim válasza:
Minden nem asexuális ember perverz.
E szó jelentése, perverzióval bíró egyén.
Ne... ne hagyd abba sexualitásod.
3/9 anonim válasza:
Irjal mar nekem kerlek valami perverzet:D
20n
4/9 A kérdező kommentje:
Általában ha a párommal vagyok társaságban, és ott mondok neki olyat, akkor azon vannak kiakadva... másnak ilyeneket nem mondok.
2016. jún. 22. 19:00
6/9 A kérdező kommentje:
Szituációtól, meg társaságtól függ.
2016. jún. 22. 20:49
7/9 anonim válasza:
Van az a perverzió,ami már tényleg abberált (és itt nem arra gondolok,hogy orálisan kielégíted a barátod egy szórakozóhely eldugott sarkában,vagy megengeded,hogy az arcodra menjen.) Láttam ill. Hallottam már olyan dolgokat, //Nem vagyok prűd! Nekem is megvannak a perverzióim// amelyek kicsapták a biztosítékot!Nagyon mocskos dolgok,amiről jobb ha halgat az ember és nem reklámozza.
8/9 anonim válasza:
"Szituációtól, meg társaságtól függ."
Kösz,most már mindent tudok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!