Miből élhet egy ilyen személy?
Üdv
Ha valaki aligha 20-22 éves, nem gazdag családból származik, nem lehet apukára fogni a pénzt. De miből engedhet meg magának egy 2008-as Bentley Continental GT-t ?
Amit akárhogy számolok használtan 70.000 EUR+ kezdődik.
Az illető kigyúrt, mégsem dolgozik sehol, küzdősportokban jártas, de kedves, jó személyiségű valaki, nem nézem erőszakos valakinek vagy nem néz ki bűnözőnek.
Egy fiatal ebben a nagy munkanélküliségben mégis mi a fenéből kereshet ennyit ? Vannak olyan cégtulajok, hogy azok nem engedhetik meg maguknak ezt a luxust.
sportolo? versenyt nyert? ismered őt egyáltalán, vagy csak a külsőségeket látod?
a munkanélküliség is relatív. Ha olyan dolgot csinálsz amire igény van, nem vagy munkanélküli.
Drog,prostitúció, védelmi pénz,vagy valamilyen okosság... folytassam?
Elárulom neked,sok bűnöző, sok gengszter, olyan ember,hogy kenyérre lehet kenni,de csak addig, amíg nincs baja veled.
Azért mert nem erőszakos meg tud kedves lenni és jó fej, még simán lehet bűnöző.
Sőt, biztosan az. Vagy nyert a lottón :)
Nem akarom feljelenteni, semmi gondom nincs a sráccal, NAV-nál meg névvel lehet csak bejelenteni, képzeld el minden névtelen jelentésre reagálnának :)
Nekem nem ártott, sőt jó fej, nincs miért feljelentsem, csak érdekel miből élhet, kétlem, hogy elárúlná, irigy sem vagyok rá...
ha ennyire jó fej, akkor odamész hozzá és megkérdezed. Talán bevesz téged is a buliba.
Én már szólítottam le utcán a ferráriján támaszkodó csókát. Kiderült, hogy bérli egy kis apróért..de amúgy nem magyar, hanem Németországban lakik.
pár 100e-ért már lehet bérelni bármilyen luxusautót.
Ha ilyen biztosra tudod ,hogy nem sportol semmit és nincs is vállalkozása akkor szerintem jól ismered az illetőt ,szóval nem értem miért ez a kérdés!
Honnan tudod ilyen biztosra ezeket a dolgokat?
Amúgy: Most van EB! Lehet ,hogy az összes vagyonát Tippmixre költötte és bejött neki!
Tipikus/irigy magyar mentalitás... mert ha másnak jól megy akkor miből van neki? Nekem miért nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!