Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki szereti Szirmai Gergelyt?...

Ki szereti Szirmai Gergelyt? ( Hollywood Hírügynökség)

Figyelt kérdés
Csak mert kíváncsi vagyok hogy hány szerkesztőségi tag lappang erre felé.

2016. jún. 16. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
17%

szeretni nem szeretem, mert nem vagyok meleg.. de tetszik a munkássága. Bár szívesen benéznék a kulisszák mögé, hogy miből telik mindenre. És itt nem csak az anyagiakra gondolok, hanem az időre.. mert oké, hogy melózik és összekuporgatja a pénzt.. de hogy mehet el hetekre a munkájából?? O.o Már ha abból indulok ki, hogy egy átlag embernek évente 20 szabadnapja van.

de majd 1x ezt is megtudom.. vagy nem.

2016. jún. 16. 12:20
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Jókat mond, de számomra erőltetett, amit csinál. Nem tudok nevetni rajta.
2016. jún. 16. 12:20
 3/10 anonim válasza:
61%

Turbék, turbék!

Szerintem ennyi elég bizonyítéknak hogy a szerkesztőség tagja vagyok.😄

Gergőnek üzenem haladni kéne a vilgág-meghódítási tervvel 😆

2016. jún. 16. 12:27
 4/10 anonim ***** válasza:
92%
#1 főállású youtuber, kvázi a munkáját végzi máshol is ha van nála egy kamera, es általában van. Vannak dolgok, amikben nem értek vele egyet vagy kifejezetten nem szimpatikusak viszont tagadhatatlan, hogy az egyik legjobb csatornát csinálja. Mondjuk érezhető, hogy a HH-ra alig jut mar ideje. A kedvenc érám valahol a túlmagyarázott es a túlbohóckodott videók között van, amikor konkrétan a filmre is jutott idő es nem azokról volt szó, hogy ő mit gondol azokról a témákról amiket s film is feldolgoz vagy érint.
2016. jún. 16. 12:38
 5/10 anonim ***** válasza:
26%
#4 annyi bevétele ebből biztos nincs, hogy az egész életét, utazásait tudja finanszírozni.
2016. jún. 16. 13:30
 6/10 anonim ***** válasza:
76%

A szülei elég szép pénzt hagytak/adtak rá/neki, ráadásul 3 csatornát vezet, ezek mellett még magánemberként is csinál videókat egy-egy megrendelésre.

Ezekből már bőven megtud élni.

Turbék-turbék madörfakör.

2016. jún. 16. 13:36
 7/10 Sunshinedoll ***** válasza:
5%

Vagy 3-4 éve még jópofa volt, most meg elkezdhetne ismét normális minőségű műsorokat csinálni, mert elég gáz tartalmakat csinál mostanában. Ő volt az asszem aki tett egy olyan megjegyzést, hogy a beauty youtubeosok nem túl kreatívak, amit csak azért nem értek, mert ő meg a videójátékos csatornáján bohóckodik azzala másik balf-sszal, és a képernyőre ordibál konkrétan, az hogy minősül kreatívabb elfoglaltságnak, mint egy szép smink elkészítse például?

Szirmai is ez a tipikus low-key szexista beszólásokat durrogtató fehér középosztálybeli pali, aki azt hiszi, hogy minden amit mond vicces és cuki.

2016. jún. 16. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
16%
Van néhány jó videója, de egyáltalán nem szimpatikus az amerika-mániája, ami szerinte a többiek fölé helyezi őt. Ráadásul vérlibsi. :S
2016. jún. 24. 23:13
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
Én szeretem, de nem vagyok szerkesztőségi tag. Amúgy, azt nem egyedül csinálja? A videóit? Mert szerintem igen. De mondjuk hallottam valamit, hogy van még ezen kívül valami más munkája is , valami tudósítós izé, nem tudom, tehát ottsem vagyok szerkesztőségi tag:D
2016. jún. 24. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:
32%
*Ja de én nem nézem mindig a videót, csak néha rámegyek a csatornájára, és akkor megnézek egyet-kettőt.
2016. jún. 24. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!