Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ki kezdte el ezt a Teresa...

Lajospeter2004 kérdése:

Ki kezdte el ezt a Teresa Figaldo-ós körlevelet?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy föl lehet-e jelenteni valakit ezért, de én megtenném!
2016. jún. 11. 09:02
 1/5 anonim válasza:
Nekem is elküldték sokan, de sajnos feljelenteni kétlem, hogy lehetne. Bár én is szìvesen megtenném. :/
2016. jún. 11. 09:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Teresa Figaldo..
2016. jún. 11. 09:47
 3/5 anonim ***** válasza:

De kit jelentenél fel aki elküldte vagy aki kitalálta?

Amúgy nekem is elküldték de nemhúztam fel magam rajta :D

Amikor olvastam csak nevettem hogy hogy sorolja fel hogy gyilkol meg hogyha nem küldöm el 20 embernek "brutál dallamra" xDDDD

2016. jún. 11. 16:30
 4/5 A kérdező kommentje:

Teresa figaldo nem lehetett mert ha "26 éve halott", akkor nem hinneém hogy használná a facebookot. Plussz nincs keze, mert egy szellem.

Mondjuk tényleg hülyeség lenne följelenteni, csak azért írtam, mert be voltam szarva...

2016. jún. 12. 07:14
 5/5 anonim válasza:
Ez egy hoax avagy internetes kacsa melyet hackerek generálnak hogy megtudják melyik fiókokat kell feltörni. Ha ezeket a küldd tovább típusú leveleket elküldöd azzal azt igazoltad hacker pajtásunk felé hogy aktív a fiókod. (Amúgy az elején azt mondja hogy teresa figaldo vagyok a végén meg úgy köszön el hogy damian) 👏👏👏
2016. jún. 25. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!