Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan válhatnék ilyenné?

Hogyan válhatnék ilyenné?

Figyelt kérdés
Szeretnék jó beszélgetőpartnerré válni. Valami tipp, hogyan lehet ezt "megtanulni", elsajátítani ezeket a skilleket? Kellene valami alap, amiből kiindulhatok, mert szoktam járni társaságba (szóval próbálom gyakorolni), de úgy érzem, hogy mindig alulmaradok a többieknél, sokszor "megkukulok", nem tudok mindenhez hozzászólni...vagy olyan dolgokról kezdek el beszélni, amire más nem tud reagálni. Valaki meg tök jó beszélgetőpartner, tudja irányítani a beszélgetés szálát, hogy merre menjen tovább.. Én meg úgy érzem, hogy egy idő után kimerülök a témából és ha megreccsenek se tudom tovább folytatni... vagy éppen ha több főből álló társaságról van szó, nem tudom kellően beilleszteni a mondandóm, hogy annak valami hatása is legyen. Szóóóval..valaki tudna segíteni? Könyvet is ajánlhattok ami szerintetek segíthetne. Köszi!
2016. jún. 6. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
A nemed és korod elárulod?
2016. jún. 6. 18:33
 2/6 A kérdező kommentje:

bocsánat, 20/L

és te azt elárulod, hogy ez miért fontos? :D egy 20 évesnek más tanács kell, mint mondjuk egy 40 évesnek vagy miért? :D (nem kötözködésből vagy bántásból mondom)

2016. jún. 6. 18:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Beszélgess emberekkel. Akár interneten is jó eleinte. :)
2016. jún. 6. 19:22
 4/6 A kérdező kommentje:
bocsi 3. de azt írtam, hogy járok társaságba, és beszélgetek is emberekkel. ha ennyiből állna az egész, változna a helyzet, nem? :D ezt a lépést már megtettem, és folyamatosan teszem is elég régóta... ha egyedül ülnék a szobámban egész nap, nem tudnék és nem is akarhatnék jobb beszélgetőpartnerré válni, ha nem lenne hozzá partnerem. de van, csak a minőségen akarok javítani
2016. jún. 6. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is küzdök efféle problémákkal, részben. Szóval nálam ez úgy van h nagyban függ a másik személytől/személyektől h a társalgás halott-e vagy sem. Volt h én beszéltem többet volt hogy az akivel beszéltem és úgy volt egyensúlyban a beszélgetés. Van akivel akkor sem tudok beszélgetni ha vért izzadok, akár én erőltetem akár a másik fél. (Nekem is) van olyan ismerősöm aki bárkivel órákat tud beszélgetni, sajnos nem tudom h h csinálják, sztem erre születni kell. :D (Bocsi h nem volt építő jellegű a hozzászólásom de én pl nem hiszem h ezen olyan sokat tudnék javítani.. )
2016. jún. 6. 23:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Igy visszagondolva huszas eveimben rengetegszer volt, hogy bizonyos tarsasagban le se lehetett loni, mas tarsasagban viszont csak neztem mint a moziban es ha akartam se tudtam megszolalni, mert nem volt mit mondanom, vagy mert a tobbiek eszre se vettek, hogy ott vagyok

Szoval ne gondold egybol, hogy a hiba csak a te keszulekedben lehet. Lehet hogy a tarsasaggal van a baj ;)

2016. jún. 7. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!