Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Itt a jó idő, előkerültek a...

Itt a jó idő, előkerültek a pántos felsők. Mindenki tetoválva van?

Figyelt kérdés

Ma is láttam egy kb. 16 éves lányt, mindkét karja sok apró igénytelenséggel televarrva. De már csúnyán kopottak is voltak(!) Semmi bajom sincs azzal,ha valaki egy számára fontos,sokat jelentő igényes motívumot magára tetováltat. Az még szép is lehet.

De egy kék masnival átkötött muffin egy lány vállán,vagy valaki minden ujjára 1-1 csillagot varrat,az már elég gáz.( Ejj de egyedi vagy komám,sok eszed van!) 😄 És akik Hello Kitty-t tetováltattak,azok mit csinálnak vele,ha mostmár Minnie egér a divat? 😄

2016. jún. 1. 16:02
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, ki az, akinek joga van megmondani, melyik tetoválásnak van értelme, jelentése, és melyiknek nincs (jó, vannak egyértelmű dolgok, pl. a mű-maori mintás r...crendszám meg az "Éhes" kategóriájú dolgok). Attól, hogy vkinek röhejes a kék szalagos muffin, attól még a viselőjének lehet mélyebb jelentése.
2016. jún. 2. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!