Lehet így? Mire kell figyelni?
Figyelt kérdés
Tudom sokszor volt ez már kérdés amatőr íróktól, de el tudjátok képzelni, hogy valaki egy nagyon jó történetet ír, felrakja fejezetekként egy blogba vagy honlapra és azzal pénzt keres? (Pl ha a kedvenc regényed így jelent volna meg, szerintem nem bántad volna)2016. máj. 15. 19:45
1/1 anonim 

válasza:

Ha a kedvenc regényeim így jelentek volna meg, akkor soha nem futottam volna beléjük, mert nem olvasok neten. Kindle-n olvasok, de az teljesen más, mint a net (pl. nem világít a pofámba, mert e-ink). Nem foglalkozok csak olyan könyvekkel, amik megjelentek fizikailag, vagy e-book-ként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!