Ha megüt egy lány akkor hogy, reagáljak?
Én is lány vagyok, de szerintem igazságtalan, hogy egy csaj bármikor megüthet egy férfit, még a pasast röhögik ki, hogy pff megütötte egy nő, de ha egy férfi ad akár csak egy kis taslit egy lánynak, már egyből: Uuuuu hogy mersz kezet emelni egy nőre?
Vannak esetek, amikor szerintem igenis jogosan kapnak, pl. mikor a lány kezdi az egész verekedést. Volt olyan lány osztálytársam, aki hót idegbeteg volt és volt olyan, hogy azért fejbevert egy fiút, mert az nem válaszolt neki, mert folyton beszólogatott neki. És mikor már 5 perce ott szidta a gyerek anyját, az ült tovább, mintha meg se hallotta volna, a csaj meg odament és elkezdte ütögetni, hogy mit képzel, hogy nem válaszol neki? :D Na én az ilyen embereket nemtől függetlenül addig verném, amig mozognak.
első meglepetésemben valószínűleg megkérdezném tőle, hogy normális-e.
Aztán ha magamhoz tértem, utána meg szerintem azt, hogy akkor most hogy csináljuk: western-esen felváltva fogjuk ütni egymást, amíg csak az egyikünk marad talpon, vagy szabályok nélkül esünk egymásnak...
Ha ez a "finom" jelzés nem elég, és folytatná, akkor meg megtenném a szükséges (fizikális) lépéseket, hogy ne tudjon megütni többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!