Justin Bieber a leghíresebb ember a világon jelenleg?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 17:08
11/21 anonim válasza:
Obama, Merkel, Ferenc pápa, II. Erzsébet és egész famíliája, Madonna, Putyin, Brad Pitt és Angelina Jolie, a dalai láma mind híresebbek, mint ez a tinipőcs.
Ezt teljesen elfogulatlanul írom, mert a felsoroltakból nekem csak Obama, Madonna és a pápa szimpatikus.
12/21 anonim válasza:
Kérdés, kiknek a szemében. Ha az egész társadalmat vesszük, kötve hiszem... mert mondjuk Obamát, Ferenc pápát stb. azért ismeri mindenki 15 évestől a 80-90 évesig, míg egy ilyen tinisztárocskát meg popsztárokat, mint Bieber meg a One Direction, vagy Lady Gaga, Rihanna, hát, az idősebb korosztályból már jóval kevesebben.
13/21 anonim válasza:
Inkább Michael Jackson, őt még az őserdőben élő törzsek is felismerték képről, mikor ott jártak náluk kutatók.
14/21 anonim válasza:
A 6-os válaszoló által felsorolt emberek közül soha nem hallottam egyikről sem...
15/21 anonim válasza:
14# dettó. Néha úgy érzem barlangban élek. Mondjuk a múltkor pont azon röhögtem, hogy zeneileg nagyon leragadtam a régi kedvenceimnél, nekem pl. vannak olyan együttesek, amiknek a 2002-es albumára én azt mondom magamban, hogy az "új" aztán azóta már kijött 3-4, de én vagy nem is hallottam, vagy belehallgattam, de nem tetszik. :D
16/21 anonim válasza:
Én se hallottam róluk, nyugi :) Valami elvetemült rajongó tévedhetett ide.
17/21 anonim válasza:
Szerintem Angelima Jolie...A tanár is mindíg őt mondja pedig már vagy 60 éves.
18/21 anonim válasza:
Jeon Jungkook,Kim Taehyung,Park Jimin,Kim Namjoon,Jung Hoseok,Min Yoongi és Kim Seokjin a leghíresebb ember a világon ;) :3
19/21 anonim válasza:
#18 kihagytad Szalai Józsit, a büfés csávót, akit mindenki ismer itt nálunk a strandon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!