Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért hiszi azt egy lány hogy...

Miért hiszi azt egy lány hogy b*zi vagyok? Vagy csak ezzel akar szivatni? 14/F

Figyelt kérdés
Légyszives csak normális válaszokat írjatok

2016. ápr. 25. 15:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
a mai fiúk többsége úgy néz ki, talán azért. Divat a passzos naci, a piros, rózsaszín ruhák, az "ecset frizura", stb. Nem tudom, milyen nőnek, lánynak tetszenek ezek, de még találkoztam olyannal, aki azt mondta volna ezek valamelyikére, hogy hűűűű de szexiii :D
2016. máj. 22. 12:46
 12/13 A kérdező kommentje:
Utolsó . Nem se ecset hajam se semmi ilyesmi. Évek óta piros ruha közelemben nem járt :D . Meg pont most akarom majd tarkopaszra nyiratni a fejem ;) . Meg a nézeteim nagyon ellenzik a b#ziságot (erről nem tud szóval ez végett nem mondhatja) . Náci ? Nem vagyok net náci de valóságban van egy haverom nem rég óta ismerem de nácik/skinheadek vagyunk és voltunk is mielőtt haverok lettünk ...
2016. júl. 18. 01:58
 13/13 A kérdező kommentje:
Ja és elírtam 15/F :D
2016. júl. 18. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!